KUCHARZ Raszowa oferta pracy GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: KUCHARZ
Data publikacji: 2017-03-02
Lokalizacja: Raszowa (opolskie)
Pracodawca: GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G脫RY 艢WI臉TEJ ANNY 94, 47-150 Raszowa, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: KUCHARZ
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Raszowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Le艣nica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
G脫RY 艢WI臉TEJ ANNY 94, 47-150 Raszowa, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Le艣nica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Raszowa
Ulica pracodawcy: G脫RY 艢WI臉TEJ ANNY
Numer budynku pracodawcy: 94
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
MULTI-COLOR WARSAW POLAND SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-31 - Bronisze (mazowieckie)
Scis艂a wsp贸艂praca z szefem kuchni, nadzorowanie jakosci da艅, koordynowanie pracy zespo艂u, przestrzeganie wyznaczonych standard贸w pracy i higieny.
Accord Packaging Sp. z o.o. - 2017-04-03 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg zasad kuchni orientalnej, wsp贸艂praca z innymi kucharzami, kt贸rzy s膮 cudzoziemcami.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Legionowo (mazowieckie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w, gotowanie
A.E.T. sp. z o.o. - 2016-04-21 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
wg. umowy
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
"Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci przebywaj膮cych w o艣rodku SPeS, sporz膮dzenie potraw z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 znajdujacych si臋 na wyposa偶eniu kuchni. Praca wymaga samodzielno艣ci, umiej臋tno艣膰 uk艂adania jad艂ospisu, znajomosci zapotrzebowania racji 偶ywno艣ciowych dla organizmu, znajomosci i wdra偶ania systemu bezpiecze艅stwa 偶ywno艣ci HACCP.
Stowarzyszenie Mi艂o艣nik贸w Pustelni Z艂otego Lasu w Rytwianach - 2018-05-10 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
US艁UGI-GASTRONOMIA "PRESTI呕" - 2017-02-21 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Gniezno (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2017-02-28 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej.
BOSS Alan Kaczmarek - 2016-05-12 - Wschowa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
Tadeusz Margol - 2017-03-07 - Zwierzyniec (lubelskie)
Oferta pracy przeznaczona dla os贸b z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofert膮 pracy zg艂asza si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Do艣wiadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
"FUNDACJA AKTYWNA STRONA KULTURY LATAWIEC" - 2017-11-03 - B臋dzin (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE OD PODSTAW DA艃 Z ZAKRESU KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE SREDNIE, DZIA艁ANIE W ZESPOLE, PRAWO JAZDY KAT B (NA POTRZEBY WYJAZDU PO PRODUKTY), 8 LAT DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 JEZYKA UKRAI艃SKIEGO I ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawe艂ek - 2018-08-24 - D臋bica (podkarpackie)
kontrola jako艣ci nadruku na koszulkach i torbach, liczenie wyprodukowanych koszulek i toreb
kontakt przez OHP - 2017-06-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- przygotowanie posi艂贸w- dbanie o nawy偶sz膮 jako艣膰 i smak - porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- przestrzeganie przepis贸w BHP i PPOZ,
STAPOL Piotr Staszk贸w - 2018-05-16 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, zabezpieczenie surowca przed zepsuciem, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami kuchennymi, utrzymywanie na bie偶膮co w czysto艣ci stanowiska pracy.
Hotel Kalchem Marzena Markowska - 2016-03-17 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Jab艂onowo (mazowieckie)
zapewnienie podopiecznym Domu ca艂odziennego wy偶ywienia poprzez przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z planowanym jad艂ospisem przy uwzgl臋dnieniu obowi膮zuj膮cych norm 偶ywieniowych
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2018-07-17 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
GRUPA GASTRONOMIA 艢L膭SK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posi艂ek regeneracyjny dla pracownik贸w;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygo艅 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie i obr贸bka wst臋pna potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Bobowa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Kompleks"Per艂a" Wies艂aw Stelmachowski - 2016-11-02 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug standard贸w, bie偶膮ce przygotowywanie produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy. Praca w okolicach G艂ogowa Ma艂opolskiego.
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA - 2015-12-03 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie potraw da艅, przek膮sek, ciast i deser贸w, utrzymanie czysto艣ci, 艂adu i estetyki wygl膮du stanowiska pracy, przekazanie wykonanych wyrob贸w kulinarnych bezpo艣rednio klientom lub za po艣rednictwem personelu pomocniczego, raportowanie z przygotowywanych produkt贸w do kierownika; kontrola uzupe艂nianie produkt贸w spo偶ywczych,; dba艂o艣膰 o klienta znajomo艣膰 sztuki kulinarnej kuchni ukrai艅skiej i w艂oskiej.
MY PASSIONS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-22 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)