KUCHARZ Rytwiany oferta pracy Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: "Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Data publikacji: 2018-05-10
Lokalizacja: Rytwiany (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
"Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytwiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytwiany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, znajomosć zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność,
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: PRAWO JAZDY KAT. B*
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Rytwiany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytwiany
Ulica pracodawcy: Klasztorna
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2018
Oferta pracy ważna do: 10.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy, praca na terenie województwa śląskiego.
DRYPS SERVICE SPÓŁKA ZO.O - 2018-02-09 - Sosnowiec (śląskie)
wypiekanie pizzy
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-02-24 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Karlino (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-06-08 - Mońki (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni restauracyjnej i barowej, obróbka i przygotowywanie mięsa, sprawianie i filetowanie ryb
Bar "Bosmański" Tomasz Korba - 2017-12-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Dbanie o zaopatrzenie sklepu, odbiór towaru pod względem ilościowym i jakościowym, sprawowanie nadzoru nad personelem sklepu.
Przedsiębiorstwo Handlowe "KOBA-M" Władysław Michalczyk - 2018-05-07 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2016-09-07 - Gołąb (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Organizacja pracy w kuchni. Zarządzanie pracą pomocy kuchennej. Praca na dwie zmiany na 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
Narożnicka Alina BAR JAGÓDKA, SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
F.H.U. "BOSS", Zdzisław Sojka - 2016-07-06 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Pomocy Społecznej - 2016-03-04 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2016-04-20 - Słupca (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przy przygotowywaniu posiłków i przy barze.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Wrocław (dolnośląskie)
ustawianie i naprawa maszyn do produkcji
MAXIPLAST sp. z o.o. Zakład Produkcyjny - 2017-08-01 - Grodków (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Gminny Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 Wąsosz Górny - 2016-10-06 - Wąsosz Górny (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji - praca w Zawierciu Hotel Villa Verde
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2016-02-17 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, dania główne), praca w restauracji
Celina Bieniek - 2017-08-09 - Ozimek (opolskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW , PÓŁPRODUKTÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA , ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW KUCHNI WŁOSKIEJ, DOŚWIADCZENIE 2 LATA , GODZINY PRACY 12-20, MIEJSCE PRACY PIZZERIA BELLA ITALIA
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-07-09 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-03-24 - Łąka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2016-08-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
ze względu na wielu gości restauracji przyjeżdżających z Ukrainy, oczekujemy od kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz napoi, sprzątanie w miejscu pracy, obróbka półproduktów
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - 2016-01-28 - Długopole Dolne (dolnośląskie)
Brak danych
Huta Szkła "JUSTYNA" Jan Kikta, Jakub Kikta Sp.j. - 2017-05-12 - Sanok (podkarpackie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, inwentaryzacja asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Żory (śląskie)
praca na kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2017-01-20 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skoczów (śląskie)