KUCHARZ Toruń oferta pracy L&P Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-04-06
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: L&P Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bulwar Filadelfijski, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dyspozycyjność, zaangazowanie, motywacja i chęć pracy
Nazwa pracodawcy: L&P Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Gdańska 27, 85-005 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy wysłać na adres e-mail: biuro (at) copernicustorun.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy ważna do: 06.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, dodatkowo umiejętność wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-05-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków - kuchnia polska w restauracji "Lemon Star" prowadzonej w ZDZ.
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości" - 2017-02-07 - Starachowice (świętokrzyskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łódź (łódzkie)
Transport krajowy.
"TRANS - MET" CHODKIEWICZ, LIPIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-16 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, nadzór i dbałość o przestrzeganie przepisów BHP, sanitarnych
Mieleńsky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
Kucharz-pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie dań
S.S.P - Piekarnia Ciastkarnia - Porzucek Grzegorz - 2016-07-18 - Gola (wielkopolskie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie dań, dobór odpowiednich surowców i produktów do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywających i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
przygotowanie i produkcja posiłków według zaleceń szefa kuchni, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o estetykę podawanych potraw , nadzór nad pomocami kucharza
KURDEK Spółka Jawna D.Kurdek J.Kurdek J.Migus - 2016-05-16 - Suchań (zachodniopomorskie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2016-07-27 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "SMACZEK" KATARZYNA SZTURGULEWSKA - 2018-07-24 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie dań kuchni tradycyjnej, obsługa imprez okolicznościowych oraz cateringów. Wykształcenie zawodowe kierunkowe - kucharz, min. 2 lata doświadczenia zawodowego, praktyczne umiejętności związane z zawodem, mile widziane prawo jazdy kat. B.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2016-04-05 - Luzino (pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA ŁOZA - 2017-02-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
RESTAURACJA DIAVOLLA Dorota Michalik - 2016-10-10 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur, gospodarka magazynowa, nadzór nad magazynem żywnościowym, obsługa programu gastronomicznego, umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur, wiedza z zakresu HACCP, przygotowywanie serwisów kawowych, dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-07-21 - Muszyna (małopolskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Tczew (pomorskie)
Obsługa stanowiska kasowego, obsługa stoiska i dokładanie towaru (dział piekarnia), obsłuiga stoiska i dokładanie towaru (dział mięso, wędliny, sery).
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Gdańsk (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
sprzedaż w barze typu fast-food
Kameleon Dariusz Gubała - 2016-09-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie pizzy, kebabów oraz dań z półproduktów. Dbanie o czystość miejsca pracy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2017-07-26 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Umowa na czas określony, praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 14:00-22:00).Miejesce pracy: Lokale należące do firmy American Trading Company sp. Z o.o. we Wrocławiu.Gotowość do pracy w nadgodzinach, możliwe wyjazdy do lokali firmy na terenie województwa dolnośląskiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Malbork (pomorskie)
Praca z osobami niepełnosprawnymi
Caritas Archidiecezji Przemyskiej Oddział Leżajsk - 2015-12-23 - Leżajsk (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Transport Ciężarowy Krajowy-Międzynarodowy Grzegorz Karolewski - 2016-08-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz), 8 godz. dziennie miedzy 10 a 24.
SMEILY U COBRY Beata Stępień-Jopek - 2017-10-16 - Kraków (małopolskie)