KUCHARZ Suchań oferta pracy KURDEK Spółka Jawna D.Kurdek J.Kurdek J.Migus
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i produkcja posiłków według zaleceń szefa kuchni, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o estetykę podawanych potraw , nadzór nad pomocami kucharza
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Suchań (zachodniopomorskie)
Pracodawca: KURDEK Spółka Jawna D.Kurdek J.Kurdek J.Migus
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pomorska 119, 73-132 Suchań, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i produkcja posiłków według zaleceń szefa kuchni, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o estetykę podawanych potraw , nadzór nad pomocami kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suchań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: stargardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suchań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: mile widziany staż pracy w zawodzie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: KURDEK Spółka Jawna D.Kurdek J.Kurdek J.Migus
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
Pomorska 119, 73-132 Suchań, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą pracy i spełniające wymagania pracodawcy proszone są o kontakt telefoniczny pod numerem 669 444 007 - Marzena Maślanik w godzinach od 8.00 do 20.00 lub osobisty po uzgodnieniu telefonicznym lub e-mailowy: restauracjagaraz (at) gmail.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : od 8.00 do 20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Suchań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suchań
Ulica pracodawcy: Pomorska
Numer budynku pracodawcy: 119
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna paliw do pojazdów silnikowychRestauracje i pozostałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 15.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 10.00- 18.00
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Słupsk (pomorskie)
redagowanie pism, sporządzanie dokumentacji, obsługa urządzeń biurowych
Jednostka Wojskowa Nr 4260 - 2016-07-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandooor, praca w grupie wymagająca zamilowania ładu o porządku; charakter pracy wymaga odpornoci na wysoką temperaturę, dużą wilgotność; praca w pozycji stojącej. Umowa o prace na czas okreslony, praca na dwie zmiany: caly tydzień wg grafiku-w przedziale godzinowym: 10:00-24:00. Proponowany okers zatrudnienia na pracę sezonową: 9 miesięcy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Bogatynia (dolnośląskie)
kucharz w rejestracji
ROSGARD Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posilków
Karczma "SIEDLISKO" Agata Wołoch - 2016-11-24 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchnii azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2017-07-20 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
kucharz
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2018-03-20 - Dychów (lubuskie)
Przygotowywanie pizzy z gotowych półproduktów
"POPARAZZI" Radosław Szlędak - 2016-08-26 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Organizacja pracy w kuchni. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-12-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
montaż szkieletu mebli
Kryszna Sp. Z.O.O. - 2016-05-10 - Trzcianka (wielkopolskie)
składanie krpusów meblowych, skłądanie formatek fornirowanych, prace montażowe
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Świątniki Górne (małopolskie)
produkcja sałatek
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Redło (zachodniopomorskie)
zawarty w programie stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Tczew (pomorskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Spółka Jawna - 2018-04-24 - Człuchów (pomorskie)
PRZYRZĄDZANIE DAŃ, GOTOWANIE KUCHNI SATROPOLSKIEJWYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 1 ROK
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-01-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, w tym kuchni ukraińskiej.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2016-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
Panierowanie i smażenie kurczaka; praca na 3 zmiany w godzinach od 8 do 1; pracodawca zapewnia dowóz z Wyszkowa (jeśli zostanie zebrana grupa min. 4 osób) lub zapewnia zakwaterowanie;(pracodawca proponuje posiłki pracownicze w cenie 2 zł; a także OK System- karnet na siłownie, baseny i inne obiekty sportowe w cenie- 65 zł)
AMREST Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-04-10 - Zgierz (łódzkie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Skęczniew (wielkopolskie)
Samodzielna zmiana na kuchni, zarządzanie podległym pracownikiem zmianowym, kontrola stanów magazynowych i czystości.
Potrafka Wojciech Zaborek - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2018-07-12 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "NA WSPÓLNEJ" - 2017-07-05 - Ostrołęka (mazowieckie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw i dań kuchni indyjskiej. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-09-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)