KUCHARZ Łódź oferta pracy ZENZERO POLSKA SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, dodatkowo umiejętność wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: ZENZERO POLSKA SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:93-100 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, dodatkowo umiejętność wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca 20h/ tyg.umowa zlecenie 18 - 24 mc
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, dodatkowo umiejętność wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
Nazwa pracodawcy: ZENZERO POLSKA SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 3, 00-078 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 07.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzątanie pomieszczeń biurowych.
STALMECH Bogumił Księżakowski - 2016-04-15 - Nowa Biała (mazowieckie)
doświadczenie na ww stanowisku, wynagrodzenie do negocjacji
DOM RESTAURACYJNY A.Z.WALCZAKÓW S.C. RESTAURACJA HOTEL "KOMEDA" - 2017-01-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi i innych dań z ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Jabłonna (mazowieckie)
jw.
Ambasada Republiki Senegalu w Polsce - 2016-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pierogarnii
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-08-31 - Lębork (pomorskie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw ukraińskich, utrzymanie czystości
HANDEL - USŁUGI ŁUKASZ FIEREK - 2018-05-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Sobieszyn (lubelskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poronin (małopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE POTRAW - KUCHNIA WŁOSKA
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (śląskie)
szpachlowanie, malowanie, montaż okien
GUZIEJEWSKI BUD - MONIKA GAWRYSIAK - 2017-12-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
OBSŁUGA GRILA, PRZYGOTOWYWANIE DA KUCHNI ARMEŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Rzeszów (podkarpackie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-05-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW MAJĄCYCH ZASTOSOWANIE W TEJ KUCHNI, ORAZ ICH PROPORCJI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTA Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg receptur restauracji, obsługa klienta
L' italiano risto - bar Małgorzata Galdieri - 2017-02-08 - Puławy (lubelskie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków
Stanisław Białkowski - 2016-01-07 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni; Dwie zmiany, praca od 9.00-24.00; Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.10.00-18.00 oraz tel.
BISTRO PAPAJ Tomasz Szerszenowicz - 2016-05-17 - Ustka (pomorskie)
- przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2018-04-19 - Augustów (podlaskie)
zgodnie z zawodem
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2018-04-04 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków. Układanie menu.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i wykonywanie czynności z tym związanych. Organizacja pracy w kuchni oraz dbanie o to, aby dania były gotowe na czas. Samodzielnie gotowanie, pieczenie, smażenie i dekoracja potraw.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw, deserów, dań mącznych. Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HCCP.
SKLEP ARADIUSZ SP.J. - 2016-07-25 - Sopot (pomorskie)
Prace kucharza
JANUSZ ROHRAFF "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE" - 2016-04-28 - Białogóra (pomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-02 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie dań m.in. przystawek, dań głównych oraz deserów. Organizacja procesów pracy kuchni. Dbałość o odpowiednie magazynowanie produktów oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (małopolskie)