KUCHARZ PIZZERMAN Łódź oferta pracy Stanisław Białkowski
Stanowisko: KUCHARZ PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-01-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Stanisław Białkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ks.Kard.Wyszyńskiego 25/13, 94-048 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa zlecenie godz .pr. 12.00 - 23.00
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługa urządzeń gastronomicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wypiek pizzy, bułek, bagietek
Nazwa pracodawcy: Stanisław Białkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Adres pracodawcy:
Ks.Kard.Wyszyńskiego 25/13, 94-048 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Ks.Kard.Wyszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.01.2016
Data dodania oferty pracy: 07.01.2016
Oferta pracy ważna do: 04.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2017-06-12 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie obiadów, bankietów, dbałość o kuchnię
Hotel RENUSZ Danuta Renusz, ul. Nadwiślańska 56, 80- 680 Gdańsk - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań i menu , układanie menu , zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Radom (mazowieckie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski - 2018-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika, przygotowywanie posiłków, praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O. - 2017-09-12 - Sosnowiec (śląskie)
scanowanie i przypisywanie kodów do produktu
kontakt przez OHP - 2016-01-27 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (wietnamskiej, chińskiej)
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-12-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
nauczanie dzieci niepełnosprawnych w szkole/przedszkolu w salezjańskim centrum edukacji
Niepubliczne Przedszkole Towarzystwa Salezjańskiego im. św. Jana Bosko - 2016-05-11 - Dębno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni,przygotowywanie posiłków
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2017-03-22 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Borzęcin Duży (mazowieckie)
drobne prace manualne m.in. pakowanie, montowanie docinanie i montowanie kabli, kontrola jakości wychodzącego produktu
kontakt przez OHP - 2018-04-16 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Prace pomocnicze: układanie kostki, krawężników, koszenie poboczy, układanie asfaltu.
kontakt przez OHP - 2017-06-22 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa maszyn krojących i wykrawających do papieru
Nowak - Jarocin Drukarnia, Wydawnictwo, Reklama Marcin Nowak - 2016-02-29 - Jarocin (wielkopolskie)
praca jako samodzielny kucharz, przygotowywanie dań z menu restauracji, komponowanie nowych dań do karty menu oraz przygotowywanie ofert
"PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-20 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2016-08-01 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-09-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Koło (wielkopolskie)
PRACE MANUALNE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ SUROWCÓW I PRZYGOTOWANIEM PRODUKTÓW I PÓŁPRODUKTÓW. PRACE W KUCHNI Z WYKORZYSTANIEM MASZYN I URZADZEŃ POZOSTAJĄCYCH NA WYPOSAŻENIU KUCHENNYM. PRZYGOTWANIE POTRAW I ICH WYDAWANIE, UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
DOM WESELNY "ANNA" ANNA GRABIŃSKA - 2017-12-18 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2017-03-06 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych, sałatek. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 11.00-19.00, co druga sobota 8.00-15.00).
Bar Dworcowy s.c. Dariusz, Krystyna Machelak - 2017-09-06 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
bezpośrednia sprzedaż kosmetyków
kontakt przez OHP - 2016-07-20 - Łomża (podlaskie)
-
AUTO-CZĘŚCI SKUP SPRZEDAŻ KRZYSZTOF SADOWSKI GRYFICE - 2016-03-01 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Nadzór nad pracą w kuchni, dbanie o wybór składników najwyzszej jakości, właściwe przygotowywanie potraw, dbanie o konserwację wszelkich urządzeń gastronom. w kuchni, układanie menu, zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Poddębice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Zakopane (małopolskie)