KUCHARZ Białystok oferta pracy "PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 168 PLN
Zakres obowiązków: praca jako samodzielny kucharz, przygotowywanie dań z menu restauracji, komponowanie nowych dań do karty menu oraz przygotowywanie ofert
Data publikacji: 2017-10-20
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: "PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marii Skłodowskiej Curie 19, 15-096 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca jako samodzielny kucharz, przygotowywanie dań z menu restauracji, komponowanie nowych dań do karty menu oraz przygotowywanie ofert
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 168 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 168 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 18)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomośc kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 18
Nazwa pracodawcy: "PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Marii Skłodowskiej Curie 19, 15-096 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: http://www.paradiso.pl/
Ulica pracodawcy: Marii Skłodowskiej Curie
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: pizzeria
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2017
Oferta pracy ważna do: 02.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzedaż towarów obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków z karty i dań na imprezy okolicznościowe, dań cateringowych, robienie bieżących zakupów, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Ścinawa (dolnośląskie)
przyrządzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Białobrzegi (mazowieckie)
Praca w kuchni
Gaja Market Sklep Wielobranżowy, Artur Gałązka - 2017-05-11 - Łeba (pomorskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-02-22 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw
Firma handlowo-Usługowa Catering Eugeniusz Omyła - 2017-01-19 - Glinka (śląskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-11-20 - Wołów (dolnośląskie)
obsługa klientów, wykładanie towaru, dbanie o porządek, analizowanie potrzeb klienta, prezentowanie oferty i doradzanie klientowi, wybieranie wariantów, produktów, usług, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw typu; pierogi, gołąbki, kotlety, zupy
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-11-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, Fast-food-ów
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
pomoc adminstracyjna w prowadzeniu świadczeń
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Ruda Maleniecka (świętokrzyskie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2018-03-23 - Namysłów (opolskie)
Smażenie, gotowanie, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Praca w godzinach: 10.00-18.00, 12.00-22.00.
TRAWCZYŃSKI ZBIGNIEW FIRMA MAGMAT - 2015-11-04 - Opole (opolskie)
gotowanie specjałów orientalnych, pieczenie chleba ormiańskiego (lavash), umiejętność gotowania potraw kuchni kaukazkiej, robienie potraw ormiańskich dla kateringu,
YEGHOYAN GRUP GEVORG YEGHOYAN - 2017-09-15 - Ząbki (mazowieckie)
Kucharz śniadaniowy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tarnów (małopolskie)
zg. ze stanowiskiem
Tumska Przystań Sp.z o.o. - 2018-06-27 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie mięs, obróbka termiczna warzyw, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy, obróbka ryb, przygotowywanie deserów na bufety obiadowe, dbanie o porządek w kuchni. Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz), wymagane doświadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres próbny w dalszej kolejności pracodawca deklaruje podpisanie umowy o pracę.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Nałęczów (lubelskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-01-04 - Zakliczyn (małopolskie)
prace związane z betonami, produkcja-montaż ogrodzeń betonowych, ukladanie polbruku oraz inne prace
TRANSBET - Andrzej Skiba - 2017-03-06 - Złotów (wielkopolskie)
Lepienie pierogów.Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Kajew (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABÓW, SAŁATEK, SOSÓW, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-03-21 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)