KUCHARZ Wołów oferta pracy Przemysław Kuchta ALL GOOD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Data publikacji: 2017-11-20
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + List motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: Plac Szkolny
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.11.2017
Oferta pracy ważna do: 20.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
jw.
"UNIVERSAL RESOURCES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
-
Firma Usługowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2017-08-21 - Stara Kiszewa (pomorskie)
KUCHARZ: Przygotowywanie dań obiadowychSPRZEDAWCA (obsługa klienta) : wydawanie dań obiadowych, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Atmosfera
PPHU WOJTOWICZ - 2018-07-27 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań w restauracji
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "PIEPRZYK" Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Jaczów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Spokojnej Starości " Św. Barbara" w Kamionku - 2018-07-18 - Kamionek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów.
"UNIGAST" Grzegorz Netter - 2017-10-13 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw w małej gastronomii, układanie menu, wybór składaników spożywczych , odpowiednie przechowywanie składników spożywczych, dbanie o konserwację urządzeń kuchennych, dbanie o czystość, sprzątanie kuchni, pakowanie posiłków na wynos, dostawa posiłków zamówionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, równoważny rozkład czasu pracy;133 h pracy w miesiącu;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Łódź (łódzkie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-11 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
prac przy przygotowywaniu potraw, wydawaniu
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie składników, dbanie o czystość w miejscu pracy.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2016-10-06 - Częstochowa (śląskie)
Prace ślusarskie, przenoszenie elementów za pomocą wózka widłowego.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "W.D.S."JÓZEF DŁUGASZEK - 2017-09-19 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
obsługa wózków widłowych spalinowych na terenie całego zakladu, odbieranie wyrobów spakowanych z linii produkcyjnych, transport jednostek ładunkowych wewnątrz magazynu, staranne składowanie wyrobów na magazynie, dbałość o jakość transportowanego asortymentu, załadunek/rozładunek transportów, ręczne szykowanie towarów pod niestandardowe zamówienia, czynny udział w inwenturach oraz wyjaśnieniach ewentualnych rozbieżności
WORK-BUD SP. Z O.O. - 2017-10-10 - Sobota (wielkopolskie)
praca w pensjonacie
Gaja Market Sklep Wielobranżowy, Artur Gałązka - 2016-06-09 - Łeba (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJBAR KEBABPRACA OD PON. - CZW. 10:00 - 24:00, PT. - SOB. 10:00 - 02:00, NIEDZ. 10:00 - 24:00,
LARA ATES MESUT - 2018-07-26 - Dębica (podkarpackie)
Wykonywanie instalacji sanitarnych
PHU LUXURY S.C. MARCIN DĄBROWSKI, SEWERYN KARDASZ - 2016-06-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Świętoszów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i firmowymi standardami. Utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań, prawidłowe magazynowanie żywności. Współpraca przy zamawianiu oraz kontroli jakości towaru. Dbałość o porządek na stanowisku pracy i czystość sprzętów kuchennych. Dbałość o jak najwyższą jakość produktów i dań oferowanych w menu restauracji. Współpraca z zespołem i managerem restauracji.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-07 - Gdynia (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów garmażeryjnych, sporządzanie wyrobów mięsnych, mącznych, porcjonowanie i dekorowanie wyrobów,
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Gniezno (wielkopolskie)
- monitorowanie procesów produkcji- planowanie jadłospisu i zakupów zgodnie z normami- przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych- sporządzanie potraw i napojów- wydawanie posiłków i napojów- obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Zagórzany (małopolskie)
Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Sodexo Polska - 2016-07-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zielona Góra (lubuskie)