KUCHARZ Aleksandrów Łódzki oferta pracy SODEXO POLSKA SP ZOO

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Data publikacji: 2017-05-11
Lokalizacja: Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Pracodawca: SODEXO POLSKA SP ZOO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11 Listopada, 95-070 Aleksandrów Łódzki, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Aleksandrów Łódzki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Aleksandrów Łódzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SODEXO POLSKA SP ZOO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jutrzenki
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2017
Oferta pracy ważna do: 10.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-sporządzanie potraw dla klientów,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeńkuchennych, praca w godz 6-14/7-15/7
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mięsa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamość (lubelskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM SATNOWISKU KUCHARZA, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, KIEROWANIE POMOCĄ KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Ciechocin (kujawsko-pomorskie)
wynagrodzenie 1850 zł brutto przez pierwszy miesiąc pracy.Rozkład czasu pracy 06:00 - 12:00 i 12:00 -18:00
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-11-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków według zamówienia oraz z zachowaniem ustalonych przepisów - kuchania włoska.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)
wykonywanie elementów betonowych, zbrojeń
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Lipie (łódzkie)
przygotowywanie, gotowanie potraw
Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska - 2018-06-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
samodzielna praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krosno (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
WYKONYWANIE POŁĄCZEŃ TELEFONICZNYCH W OPARCIU O OTRZYMANĄ BAZĘ KONTAKTÓW.
kontakt przez OHP - 2017-01-16 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiałków dla dzieci, młodziezy i osób dorosłych
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Węgorzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw,lepienie pierogów
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, przygotowanie pizzy, makaronów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłkow - kebabów.Wymagania:- wykształcenie podstawowe,- książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemilogicznych,- staż pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2015-08-21 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posiłków bankietowych. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Znajomość procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniue posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%). Przewidywany termin zatrudnienia: 05.07.2017r.- Praca: od godziny 6:00 do godziny 14:00 o od godziny 11:00 do godziny 19:00. Wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie, staż pracy nie wymagany.Uprawnienia: Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie. Umiejętności:1. Estetyczne serwowanie dań. 2. Umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast. 3. Umiejętność planowania i organizacji pracy. Kontakt osobisty w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać pocztą (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice).
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
j.w.
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblatów MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)