KUCHARZ Legionowo oferta pracy CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
Data publikacji: 2018-04-03
Lokalizacja: Legionowo (mazowieckie)
Pracodawca: CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zegrzyńska 121, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legionowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legionowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: współpraca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Kwalifikacje zawodowe uprawniające do wykonywania zawodu kucharza.
Nazwa pracodawcy: CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Zegrzyńska 121, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 7.45-.15.45
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legionowo
Adres strony pracodawcy: www.csp.edu.pl
Ulica pracodawcy: Zegrzyńska
Numer budynku pracodawcy: 121
Profil działalności pracodawcy:
Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2018
Oferta pracy ważna do: 03.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zapewnienie sprawnego funkcjonowania swojego działu; Realizacja polityki handlowej (zarządzanie produktem i organizowanie akcji handlowych); Realizacja założeń ekonomicznych (zarządzanie wynikiem finansowym: ceną i marżą), Zapewnienie właściwej obsługi Klienta, Zarządzanie ekipą (zatrudnienie, szkolenie, organizacja pracy, ocena); kontakt z pracodawcą e-mailowy (k.szreder (at) auchan.pl)
Real sp.zo.o.i spółka komandytowa - 2016-01-26 - Kobylnica (pomorskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Poznań (wielkopolskie)
wypełnianie formularzy osób zgłaszających się do Powiatowej Komisji Lekarskiej w Świdnicy w 2016 r. Obsługa miary, wagi i tablicy do badania wzroku, analiza dokumentacji medycznej, weryfikacja danych osobowych osób badanych, wykonywanie innych poleceń Przewodniczącego Powiatowej Komisji Lekarskiej w Świdnicy w czasie kwalifikacji wojskowej w 2016r.
Powiat Świdnicki - 2015-11-25 - Świdnica (dolnośląskie)
Staż dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy i spełn. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania stażu od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie się z Regulaminem Pracy, programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jaką jest PKPS, z celami dla których jest powołana oraz formami działalności.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w którym będzie odbywany staż.5.Zapoznanie z obowiązkami i uprawnieniami stażysty.6.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni.7.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań. 9.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grupy odbiorców, dla której są przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów.13.Wdrażanie do dbania o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków.14.Udział w przygotowywaniu posiłków.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu placówki w zdrową żywność, planowanie jadłospisu.19.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszczeń użytkowych do prowadzenia działalności świetlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilków.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Zakopane (małopolskie)
Zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2017-07-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- gotowanie posiłków,
SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2018-09-12 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków restauracji Banderoza na Zarabiu w Myślenicach.Wynagrodzenie 2100 brutto + premie w okresach zwiekszonego ruchu
BANDEROZA s.c. - 2018-01-03 - Myślenice (małopolskie)
Doradzanie klientowi zakupu optymalnego produktu, pozyskiwanie klientów, obsługa klientów i sprzedaż produktów, budowanie trwałych relacji z klientami oraz realizacja planów sprzedażowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Zabawa (małopolskie)
praca przy wykonywaniu pierogów
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
zabezpieczenie, pobieranie, obróbka wstępna surowców i półproduktów, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych, utrzymywanie czystości, dekorowanie, porcjowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgognie z zajmowanym stanowiskiem
Caritas Diecezji Płockiej Warsztaty Terapii Zajęciowej - 2016-02-03 - Żuromin (mazowieckie)
układanie chodników z kostki typu POLBRUK, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Gościno (zachodniopomorskie)
kucharz / kucharka
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2017-06-01 - Końskie (świętokrzyskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
według zakresuobowiązków
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Kluczbork (opolskie)
wypiekanie mięsa drobiowego i wieprzowego w piecu konwekcyjnym
KONWALD Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Nadzór nad jakością serwowanych potraw.Umowa zlecenie około 80h w m-cu
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace porządkowe, sprzątanie pomieszczeń.
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni w dużym zespole. Praca na umowę zlecenie 16h/mc w przedzielane godz. 9-24.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, może być osoba do przuczenia;
Pizzeria Gringos - 2016-07-22 - Ustka (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2018-04-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Głogów Małopolski (podkarpackie)