KUCHARZ / KUCHARKA Końskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j.
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: kucharz / kucharka
Data publikacji: 2017-06-01
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 49 A, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz / kucharka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Końskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
Warszawska 49 A, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak danych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Końskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Końskie
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 49 A
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż detaliczna paliw oraz motel, zakład metalowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2017
Oferta pracy ważna do: 30.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wolbrom (małopolskie)
przygotowywanie posiłków śniadania-obiady
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2017-01-13 - Władysławowo (pomorskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporządzanie posiłków zgodnie w wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o utrzymanie porządku.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,Zarządzanie personelem,Kontakt telefoniczny 608-629-144
GTMC SP. Z O.O. - 2016-06-02 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-05-26 - Gniew (pomorskie)
KucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: przygotowywanie posiłków.Miejsce wyk. pracy: ul. Mickiewicza 1, 36-100 Kolbuszowa.Praca w godz.: dwie zmiany: 12-20, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z pracownikami i szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Łazy (mazowieckie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Rudawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie produkcji, gotowanie, wydawanie posiłków, miejsce wykonywania pracy Kraków, Galeria Bronowice
TRATTORIA LA RUCOLA ANNA BŁESZYŃSKA,KRZYSZTOF STRYLSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-12-27 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Morawica (małopolskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
przygotowywanie posiłków korzystając z oryginalnych przepisów kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej, przy użyciu elektronarzędzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napojów, zup, drugich dań, deserów, przekąsek, korzystanie z przepisów kuchni ukraińskiej w języku rosyjskim i ukraińskim
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Piaseczno (mazowieckie)
.
FIRMA BUDOWLANA A. Matuszak Sp.J. - 2017-05-30 - Piaski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Stanisławowo (mazowieckie)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - Świętochłowice (śląskie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
INNOVUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-09 - Chełm (lubelskie)
montowanie izolacji na rurach wysoko i nisko ciśnieniowych
THANET CAPITAL sp.z o.o. - 2017-10-03 - Opole (opolskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według standardów firmy, nadzór nad jakością przygotowywanych dań, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-05-13 - Karczowiska (dolnośląskie)
Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf" - 2016-03-14 - Bielów (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywoidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
przewóz art. spożywczych
Eurocash S.A. - 2016-03-15 - Porosły (podlaskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków , obsługa imprez, utrzymuwanie czystości
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków, - przygotowywanie imprez okolicznościowych,- komunikacja w zespole pracowniczym.
Arkadia sp. z o.o. - 2017-04-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZĄCYCH Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA JAK RÓWNIEŻ DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNOŚCI I WYMAGAŃ KLIENTÓW, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE RÓŻNYCH KULTUR KULINARNYCH, WŁAŚCIWEGO STOSOWANIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW JAK RÓWNIEŻ STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESERÓW, NAPOJÓW I DODATKÓW;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOKŁADNOŚĆ, ZDOLONOŚCI MANUALNE, KREATYWNOŚĆ, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "SŁOWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)