KUCHARZ Bielów oferta pracy Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf"
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Data publikacji: 2016-03-14
Lokalizacja: Bielów (lubuskie)
Pracodawca: Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:66-600 Bielów, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.04.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Adres pracodawcy:
66-600 Bielów, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie/ cv. Mozliowść zakwaterowania.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Programowanie i obsługa maszyn. Praca od pn do pt w Bielsku-Białej.
Massoni Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-10-20 - Mielec (podkarpackie)
Organizacja pracy kuchni Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni Nadzorowanie przygotowania i serwowania dań Zapewnienie wysokiej jakości potraw i dań Pieczenie cias
NA WIDELCU Joanna Stepnowska - 2017-02-23 - Augustów (podlaskie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłkjw wg jadłospisunadzorowanie prawidłowego procesu technologicznego w żywieniu zbiorowym
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-01-09 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłków
DORA Szymczak Dorota - 2016-08-10 - Lubin (dolnośląskie)
reprezentowanie firmy w kontaktach bezpośrednich z klientami z Wietnamu, budowanie i utrzymywanie długofalowej współpracy i relacji z klientami wietnamskimi, pomoc klientom w rozwiązywaniu problemów
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
w/g stanowiska
Usługi Gastronomiczne "Bistro w Ratuszu" G. Zegadło - 2016-06-01 - Kielce (świętokrzyskie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2016-09-23 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni tureckiej.
AYPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Żagań (lubuskie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Do uzgodnienia
"ESKAPADA" STANISŁAW ZIAJKA JAN KIC S.C. - 2016-03-08 - Polańczyk (podkarpackie)
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Śnieciska (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Lubin (dolnośląskie)
Dbanie o czystość w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, gotowanie, składanie produktów gotowych obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, zatowarowanie.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wejherowo (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2017-01-02 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
Hanoi s.c. - 2018-01-04 - Lubin (dolnośląskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-02-16 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opieką szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprzęt i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2018-04-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- zarządzanie zakupami- nadzór nad jakościa żywności
PW "Fox-Bis" E. Nizio - 2016-03-09 - Wierzchowiska Drugie (lubelskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowanie dań ,
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Zielona Góra (lubuskie)
kuchnia polska
"PASAŻA ŚRÓDMIEJSKI 24H" Sp. z. o. o. Jastrzębie-Zdrój - 2017-12-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)