KUCHARZ Śnieciska oferta pracy Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Data publikacji: 2016-09-02
Lokalizacja: Śnieciska (wielkopolskie)
Pracodawca: Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Topolowa 10, 63-021 Śnieciska, powiat: średzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śnieciska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: średzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zaniemyśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 3 lata
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności w pracy w gastronomii przemysłowej, praca również w okolicach Poznania, wykształcenie bez znaczenia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 37, 88-400 Żnin, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia telefoniczne i e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: żniński
Gmina pracodawcy: Żnin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żnin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy ważna do: 02.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca przy dekorowaniu szkła, ceramiki i porcelany, ustawianie i obsługa maszyn do sitodruku, rozciąganie, klejenie, laminowanie i przygotowywanie sit do sitodruku, transport szkła, włącznie z obsługą wózka widłowego
Condec spol. s r.o. - 2015-12-02 - Czechy (Czechy)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2016-11-18 - Pajęczno (łódzkie)
praca w kuchni
PrintBeauty Ewa Kozikowska - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-06-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków wg receptur, wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie jadłospisu, utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Ropica Polska (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciepłej
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2018-04-22 - Uniejów (łódzkie)
Nauka: dekorowania talerzy, przygotowywania potraw, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Ślesin (wielkopolskie)
przygotowywanie składników, potraw Ipizza, sałatki itp.), utrzymywanie porządku, pilnowanie dat wazności produktów
Lustro Agnieszka Hryń-Woroszylak - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchnia wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków.Wymagane doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
Niezły Meksyk Katarzyna Dmitrewicz - 2016-07-12 - Lublin (lubelskie)
PP
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stazu
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Szare (śląskie)
Monitorowanie stanu techninczego budynków. Konserwowanie i naprawianie terenów w otoczeniu budynów. Wykonywanie prac porządkowych na wyznaczonym terenie. Organizowanie miejsca pracy zgodnie z przepisami BHP. Nadzór nad powierzonym przez przełożonego mieniem.
kontakt przez PUP - 2015-10-16 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z półproduktów,surówek,sałatek,sosów,obsługa gości.
Patrycja Ogrzebacz - 2018-05-08 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Restauracja 45 Sp. z o.o. - 2017-06-19 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godzinach 12:00-16:00
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci-Oddział Miejski w Mielcu - 2018-03-19 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowanie dań restauracji
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Pelplin (pomorskie)
wyrób pizzy, przygotowywanie dań z karty - makarony, dania mięsne, desery
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Sosnowiec (śląskie)
- przygotowywanie potraw pochodzących z różnych stron świata, jak również dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów- podanie ich w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie- dbanie o wybór składników najlepszej jakości- właściwe przechowywanie produktów, - dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych
Landgasthof zum Altwirt - 2018-05-18 - Austria (Austria)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-05-16 - Zgierz (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Radom (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2016-03-11 - Krynica Morska (pomorskie)
W ZAWODZIE
ROBERT OZIĘBŁOWSKI PIZZERIA RANCHO-PAB - 2017-02-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
załadunek i rozladunek towaru na terenie Europy
R.Trans Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
gotowanie potraw, utrzymywanie stanowiwska pracy kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Brzegi (małopolskie)