KUCHARZ / POMOC KUCHANNA Pajęczno oferta pracy Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHANNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Data publikacji: 2016-11-18
Lokalizacja: Pajęczno (łódzkie)
Pracodawca: Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 8/12, 98-330 Pajęczno, powiat: pajęczański, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHANNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pajęczno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pajęczański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pajęczno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: brak wymagań, umiejętność gotowania, mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie
Adres pracodawcy:
Źródelna 15, 98-330 Pajęczno, powiat: pajęczański, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon- pt, Godziny : 8-12, 15-20
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: pajęczański
Gmina pracodawcy: Pajęczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pajęczno
Ulica pracodawcy: Źródelna
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja - trzy lokale w Pajęcznie i jeden w Strzelcach Wielkich.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.11.2016
Data dodania oferty pracy: 17.11.2016
Oferta pracy ważna do: 17.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepełnosprawnymi. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2016-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Szkolenie BHP , HACCP i PPOŻ. Obieranie ziemniaków i warzyw. Obsługa krajalnicy do warzyw, urządzeń gazowych i elektrycznych. Zmywanie naczyń kuchennych. Obsługa zmywarki do naczyń stołowych. Przygotowywanie potraw gotowanych i surówek. Sprzątanie pomieszczeń baru i konserwacja sprzętu. Nauka metod przechowywania żywności. Wydawanie potraw. Nauka współpracy z personelem.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Dębno (zachodniopomorskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków.Praca w godz.7.00-19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" - 2017-11-24 - Słupsk (pomorskie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
monter wyrobów z drewna
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracy
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2018-03-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
-
Gospodarstwo Agroturystyczne " Tango. Bogoniowski i inni" Spółka Jawna - 2018-07-02 - Modlimowo (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
Nawigator XXI Joanna Krawczyk- Nasiłowska - 2016-03-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Łódź (łódzkie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebabów oraz pozostałych dań oferowanych w lokalu. Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie surówek. Utrzymanie porządku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezbędnego do przygotowywania dań. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-09-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Księżycowy Dworek Teresa Tyczyńska Bar Magnes - 2016-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-07-20 - Małe Ciche (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, zmywanie
Restauracja-Hotel "DANA" Danuta Borkowska - 2016-06-22 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami (lub pomoc w przygotowywaniu posiłków), zapewnianie czystości i gotowości, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego
kontakt przez OHP - 2015-10-20 - Rzyki (małopolskie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
jw.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2018-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-05-09 - Sanok (podkarpackie)
Praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków.
Diecezjalne Centrum Edukacjne - 2018-07-13 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zegrze (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
STANISŁAW ŁUCZAK - 2017-10-02 - Chełmek (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przechowywanie żywnościprzygotwanie półproduków i obróbka artykułów spożywczychsporządzanie potraw i napojówobsluga maszyn i urządzeń gastronomicznychutrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu kuchennegoStaż odbywać się będzie w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Darskowo (zachodniopomorskie)
Wykonywanie robót budowlanych i wykończeniowych
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Kopojno (wielkopolskie)