KUCHARZ / PIZZERMAN Lublin oferta pracy Niez艂y Meksyk Katarzyna Dmitrewicz
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZERMAN
Wynagrodzenie: 1聽850 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagane do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Mile widziana ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
Data publikacji: 2016-07-12
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: Niez艂y Meksyk Katarzyna Dmitrewicz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:FRYDERYKA CHOPINA 11, 20-026 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagane do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Mile widziana ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽850 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Lublin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽850 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 01.12.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Mile widziana ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: Niez艂y Meksyk Katarzyna Dmitrewicz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
FRYDERYKA CHOPINA 11, 20-026 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: FRYDERYKA CHOPINA
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.07.2016
Data dodania oferty pracy: 12.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i przek膮sek, dbanie o porz膮dek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
1) Przygotowanie da艅 z menu restauracji, 2) Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. R贸wnowa偶ny czas pracy - miesi臋cznie 160 godzin. Umowa zlecenie + ZUS
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto 2000z艂 2500 z艂. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godz. 8.00-20.00 w celu ustalenia terminu spotkania.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe DAGMOR - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
Ksi臋gowa
"HORT - CAFE" Teresa i Stanis艂aw Komar Sp贸艂ka Jawna - 2018-07-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
-praca na kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-06-07 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
sprzadzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet (korzystanie z przepis贸w kulinarnych innych pa艅stw), przygotowywanie menu w przypadku spotka艅 biznesowych z klientami obcoj臋zycznymi
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE "VIOLETTA" S.C. KRZYSZTOF CHAMCZYK, VIOLETTA CHAMCZYK, DOROTA PACYNIAK, ZBIGNIEW PACYNIAK - 2018-03-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej - tureckiej (dolma, sarma, kebab), przygotowywanie sos贸w, napoj贸w,
kontakt przez PUP - 2017-07-02 - T艂uszcz (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga klient贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, terminali p艂atniczych, przygotowanie produktu do sprzeda偶y, przyjmowanie towaru.
SARNA SPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-10 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni szpitalnej kuchni w Inowroc艂awiu
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-24 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 wed艂ug karty, produkcja wyrob贸w mi臋snych, itp.Miejsce pracy: Gliwice - w okolicach zak艂adu Opla. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliwice (艣l膮skie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczych i energetycznych potraw, przygotowywanie jad艂ospis贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y na sto艂贸wce szkolnej.
Szko艂a Podstawowa w Kode艅cu - 2017-08-02 - Kodeniec (lubelskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka surowca
STAWY MILICKIE Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-02-17 - Ruda Su艂owska (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE I SERWOWANIE POTRAW , UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 ZAMAWIANYCH PRODUKT脫W 呕YWNO艢CIOWYCH.Praca na czas okre艣lony: 3 LATAGodziny pracy: 6:00 - 22:00
"CATERING STADIONOWY" SP. Z O.O. - 2018-06-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, obs艂uga kasy fislaknej
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO OGRODNICZE CECYLIA, ZBIGNIEW KLIMOWICZ, IWONA KLIMOWICZ-W艁ODARCZYK, TOMASZ KLIMOWICZ SP脫艁KA JAWNA - 2017-12-04 - Paczyna (艣l膮skie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w i kolacji w systemie cateringowym
JUMAR CATERING Wojciech Olszewski - 2017-02-08 - 艁臋gajny (warmi艅sko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebab贸w, zapiekanek, sa艂atek oraz przy przygotywowaniu kurczak贸w z ro偶na. Utrzymanie czysto艣ci w barze i wok贸艂 niego. Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)
Rozk艂adanie towaru na p贸艂kach, sprzeda偶 na stoiskach obs艂ugowych, sprawdzanie dostaw pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, rozmieszczanie etykiet cenowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - P艂ock (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2017-02-24 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie obiad贸w, przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar Uniwersalny Daniel Ludwa - 2016-06-23 - G艂ucho艂azy (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, seser贸w, ciast.
KAMDECO - 2016-07-29 - Gda艅sk (pomorskie)