KUCHARZ Frombork oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni
Data publikacji: 2018-04-23
Lokalizacja: Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Frombork, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie miesi臋czne
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Frombork
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: braniewski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.04.2018
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni polskiej, pracowito艣膰, sumienno艣膰, punktualno艣膰, dyspozycyjno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Elbl膮g
Adres pracodawcy:
Junak贸w 5, 82-300 Elbl膮g, powiat: m. Elbl膮g, woj: warmi艅sko-mazurskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbl膮g
Gmina pracodawcy: Elbl膮g
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Elbl膮g
Ulica pracodawcy: Junak贸w
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Elbl膮g
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
KATHMANDU SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posi艂k贸w dla dzieciplac贸wki opieku艅czo-wychowawczej. Praca w godz. 7-15
CENTRUM OBS艁UGI ADMINISTRACYJNEJ PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-11-06 - Opole (opolskie)
Prace magazynowe, przyjmowanie i wydawanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kosmetyka twarzy, manicure, henna, woski.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, udzia艂 w wydawaniu posi艂k贸w.
Eurest Poland Sp贸艂ka z. o.o. - 2015-12-14 - Tychy (艣l膮skie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Pomoc w kuchni przy produkcji garma偶u.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋s, drobiu, ryb, owoc贸w morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prace budowlane przy produkcji prefabrykat贸w, element贸w betonowych
P.H.U. PATPOL Pawe艂 Tkaczyk - 2017-03-27 - Badowo-M艣ciska (mazowieckie)
uczestnictwo w kursie oraz zdobywanie praktycznych umiej臋tno艣ci na poszczeg贸lnych, po艣rednich stanowiskach pracy
Kopalnia Piasku "Kotlarnia" S.A - 2017-11-24 - Kotlarnia (opolskie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych; obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. Znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ GDA艃SKI URZ膭D PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo handlowo - us艂ugowe "WIA-POL" Kamil Wiazowski - 2017-12-01 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, kontakt z pracodawc膮 mailowy: art-lux (at) wp.pl
TRADE COMPANY S艂awomir Skrodziuk - 2016-02-25 - Przew艂oka (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
Organizator Turystyki Aktywnej i Sportu "STREFA" - 2016-05-16 - August贸w (podlaskie)
Prowadzenie restauracji, odpowiedzialno艣膰 za kuchnie i kelner贸w, pomoc w doradztwie finansowym , w zakresie prowadzenia restauracji , znajomo艣膰 j臋zyka
BOCIAN MORSKI Sp. zo.o. - 2016-08-02 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, menu, umiej臋tno艣膰 czytania przepis贸w kuchni wietnamskiej mile widziany j臋zyk wietnamski do kontaktu z pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz
Hanna Wa艣niowska "Bar S艂oneczko" - 2017-06-07 - Bielawy (kujawsko-pomorskie)
-
"DOM PRZY MORZU" ADAM GRZESIEK - 2016-07-22 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w Zak艂adu Opieku艅czo-Leczniczego, kierowanie prac膮 podleg艂ych pracownik贸w.
Specjalistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej ,,FEL-MED'' Sp. z o.o. - 2018-09-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
Kucharz
PIOTR GABIGA - 2017-05-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - praca w zespole
"Telewizja Polska" S.A. O艣rodek Wczasowy - 2015-12-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piast贸w (mazowieckie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Przygotowanie towar贸w do sprzeda偶y, wystawianie na p贸艂ki.Wyeksponowanie towar贸w w celu ich zareklamowania, uzupe艂nianie towar贸w na p贸艂kach.Obs艂uga klienta pakowanie towar贸w, przyjmowanie nale偶no艣ci, dbanie o czysto艣膰 i bezpiecze艅stwo miejsca pracy.Znajomo艣膰 kasy fiskalnej. Przechowywanie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja S艂oneczna Sp. z o. o. - 2018-02-18 - Syrynia (艣l膮skie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)