KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: - Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Data publikacji: 2018-05-09
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Uzdrowiskowa, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Staż pracy min. 1 rok w hotelu 3*; dobrej znajomości systemów kontroli jakości i czystości (HACCP). Osoba na tym stanowisku powinna umieć pracować szybko i sprawnie, przy równoczesnym dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych potraw i ich staranne podanie. Cenione są ponadto kreatywność, pomysłowość, dokładność, zmysł estetyczny i umiejętność pracy w zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Zygmunta Wróblewskiego 1, 72-010 Police, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: policki
Gmina pracodawcy: Police
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Police
Ulica pracodawcy: Zygmunta Wróblewskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2018
Oferta pracy ważna do: 01.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków na wagę na wagę
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-21 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z gramaturą i zasadami zdrowego żywienia, dbanie o dobrą jakość, smak i estetykę posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie procedur HACCAP.
Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie - 2017-03-03 - Borzęcin (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Ropczyce (podkarpackie)
wykonywanie instalacji centralnego ogrzewania, wodno-kanalizacyjnych i gazowych
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Legnica (dolnośląskie)
Wydawanie śniadań, obiadokolacji, przygotowywanie i wydawanie dań z karty, przygotowywanie dań dla grup zorganizowanych.
Wojt-Bud Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Skomielna Czarna (małopolskie)
Produkcja dań gastronomicznych od surowca, obróbka wstepna brudna i czysta warzyw i owoców, wydawanie potraw, praca w zespole kuchennym.
Interferie Medical SPA sp. z o.o. - 2018-02-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu. Dbałość o sprzęt i urządzenia kuchenne zgodnie z przeznaczeniem.
GISO G. Kujda & W. Kujda Sp.j - 2018-02-13 - Dębno (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów przygotowywania produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Stary Chrząstów (łódzkie)
przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-02-27 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Sala Zabaw Tęczowa Kraina Angelika Wilbrandt - 2017-11-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Obróbka wstępna na kuchni, przygotowywanie potraw. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 07.00 - 19.00. Zatrudnienie od sierpnia 2016r.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI - 2016-08-04 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie menu, sporządzanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
prowadzenie zajęć praktycznych w szkole ponadgimnazjalnej w zawodzie mechanik/operator obrabiarek skrawających CNC.
Powiatowe Centrum Edukacyjne- Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych - 2016-06-27 - Lębork (pomorskie)
Produkcja pieczywa, ciastek i półproduktów półcukierniczych
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Wejherowo (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i derow z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanjie i produkcja wyrobów i półproduktów kuliranych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-05-18 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Praca w kuchni hotelowej - przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów, zachowanie higieny i porządku na stanowisku pracy, a także przestrzeganie przepisów BHP; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (8-11) oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe "KINGA" - 2016-02-15 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-06-26 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)