KUCHARZ Borzęcin oferta pracy Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z gramaturą i zasadami zdrowego żywienia, dbanie o dobrą jakość, smak i estetykę posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie procedur HACCAP.
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Borzęcin (małopolskie)
Pracodawca: Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-825 Borzęcin 591, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z gramaturą i zasadami zdrowego żywienia, dbanie o dobrą jakość, smak i estetykę posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie procedur HACCAP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borzęcin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Borzęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość systemu HACCAP.
Nazwa pracodawcy:
Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Adres pracodawcy:
32-825 Borzęcin 591, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: brzeski
Gmina pracodawcy: Borzęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Borzęcin
Numer budynku pracodawcy: 591
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób w podeszłym wieku i niepełnosprawnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.03.2017
Data dodania oferty pracy: 03.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KucharzPraca na dwie zmiany:od 7-15,od 15-23.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-01-17 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obsługa gości indywidualnych i zbiorowych, obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Konfekcjonowanie kosmetyjków wg. przyjetych norm firmy. Obsluga maszyn produkcyjnych.
Marcon Avista Sp.z o.o. - 2017-05-24 - Wielgolas Duchnowski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-06-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze w kuchni i barze; dowóz do klienta
Choszczewski Krzysztof Firma "SZRONEX" - 2018-08-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-01-02 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skoczów (śląskie)
przygotowanie podłoża do malowania, aplikacja powłok antykorozyjnych na elementy stalowe,kontrolowanie pomalowanych elementów; praca w godz.6.00-14.00
Kamir Sp. z o. o. - 2018-04-23 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, tworzenie nowych receptur i produktów - poszukiwana osoba z praktyką w zawodzie, gotowa do podjęcia nowych wyzwań
SMAKMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-08-24 - Kąkolewo (wielkopolskie)
prace biurowe - przygotowywanie dokumentacji pracowniczej, przetwarzanie dokumentacji CAD, projektowej, niszczenie błędnej dokumentacji; praca w godzinach 09:00-15:00
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Piła (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-04-18 - Antonin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej utrzymywanie czystości i organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie kaw, obsługaklientów na imprezach plenerowych zgodnie ze zleceniem
Ani Ani Anna Redlińska - 2017-04-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
- prace ogólno kuchenna
SNIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-11 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej typu: samosa, kulfi, dolma, sarma, przygotowywanie sosów oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Ozorków (łódzkie)
GASTRONOMIA, KUCHARZ PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
obsługa baru (kasa fiskalna), obsługa stołów bilardowych, utrzymywanie porządku w lokalu
MONIKA NOWACZYŃSKA RAJSKA CHWILA - 2017-09-06 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków-możliwość przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-11-23 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji, sprzątanie stanowiska pracy, koordynacja pracy w kuchni i kelnerów.
KUMIDA DARIUSZ ŁUKASZEWICZ - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sprzedaż towarów, obsługa klienta i kasy fiskalnej
"AGRO-BIZNES" Sp.J. Sularz-Rudnicki - 2017-02-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-03-23 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
Kontrola produktu pod względem jakości, zapakowania, zgodności etykiet, kontrola prawidłowości procesu produkcji, zgłaszanie propozycji działań korygujących, raportowanie, tworzenie dokumentacji.
SUPERDROB ZAKŁADY DROBIARSKO MIĘSNE S.A. - 2016-08-23 - Karczew (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni à-la-carte.
Hotel & Restaurant ENGEL - 2016-06-16 - Niemcy (Niemcy)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków , potraw z ryby
SMAŻALNIA RYB "PRZY JEZIORZE" Bernard Ogrodniczak - 2016-03-18 - Przyjezierze (zachodniopomorskie)