KUCHARZ Kąkolewo oferta pracy SMAKMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, tworzenie nowych receptur i produktów - poszukiwana osoba z praktyką w zawodzie, gotowa do podjęcia nowych wyzwań
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Kąkolewo (wielkopolskie)
Pracodawca: SMAKMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa 6, 64-113 Kąkolewo, powiat: leszczyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, tworzenie nowych receptur i produktów - poszukiwana osoba z praktyką w zawodzie, gotowa do podjęcia nowych wyzwań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kąkolewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leszczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Osieczna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, chęć uczenia się i rozwoju, dobra organizacja własnej pracy
Nazwa pracodawcy:
SMAKMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 6, 64-113 Kąkolewo, powiat: leszczyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: leszczyński
Gmina pracodawcy: Osieczna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kąkolewo
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: poprzednio Zakład Garmażeryjny SMAK MAK S.C.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2017
Oferta pracy ważna do: 25.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prace biurowe, wystawianie faktur, sporadyczne dostarczanie towaru do klientów firmy
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Wierzbnica (zachodniopomorskie)
- gotowanie potraw, porcjowanie wg. zamówień, serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o estetykę pracy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji Usług i Handlu "Inter Solar" sp z o.o. - 2017-07-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
Roznoszenie ulotek w miejscu swojego zamieszkania lub wskazanie miejsca docelowego w przypadku akcji rekrutacyjnych
Sanpro Job Service BPO Sp.z o.o. S.K. - 2016-03-01 - Skórcz (pomorskie)
przygotowanie potraw i dań wg menu, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty oraz na zamówienie pod grupę.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
praca akordowa przy maszynie ciśnieniowejbieżąca kontrola odlewanych elementów
ODLEWNICZA SPÓŁDZIELNIA PRACY METALI NIEŻELAZNYCH - 2016-10-18 - Ustroń (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczególności kuchnia ormiańska i gruzińska), znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
gotowanie posiłków, przestrzeganie ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Lipków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-04-10 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie należytej czystości, dbanie o sprzęt kuchenny
HOTELIK KORONA s.c. C.i J. Gralik - 2016-09-08 - Lesznowola (mazowieckie)
pakowanie art. reklamowych
EUROKADRA SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-12-02 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie obowiązującego systemu HACCAP
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Cetuń (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
Zo-Za spol. s r.o. - 2017-07-18 - Czechy (Czechy)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2018-08-09 - Katowice (śląskie)
praca w żłobku
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Ożańsk (podkarpackie)
Utrzymanie w sprawności elektrycznej maszyn i urządzeń , naprawa elektronicznych układów sterowaia maszyn.
MMP Neupack Polska sp.z o.o. - 2017-06-29 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Małe Ciche (małopolskie)
Sporządzanie dań kuchni polskiej.
SK.GASTRO Sebastian Korzeniak - 2017-03-24 - Marynino (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przepisów kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2018-03-29 - Człuchów (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM WG. OBOWIĄZUJĄCYCH NORM DLA DZIECI W WIEKU SZKOLNYM I PRZEDSZKOLNYM. NADZOROWANIE PRZEBIEGU PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH, PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POSIŁKÓW. PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE PRACY PRACOWNIKÓW KUCHNI.
Szkoła Podstawowa nr 1 w Polkowicach - 2017-01-30 - Polkowice (dolnośląskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-09-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-02-21 - Puławy (lubelskie)
Kucharz
Szkoła Podstawowa w Ziempniowie - 2017-10-18 - Ziempniów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)