KUCHARZ Człuchów oferta pracy STAPOL Piotr Staszków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
Data publikacji: 2018-03-29
Lokalizacja: Człuchów (pomorskie)
Pracodawca: STAPOL Piotr Staszków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 34, 77-300 Człuchów, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Człuchów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: człuchowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Człuchów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Trzy letni staż pracy na podobnym stanowisku pracy.Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy: STAPOL Piotr Staszków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 48a, 77-300 Człuchów, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dokumenty aplikacyjne z dopiskiem zgody na przetwarzanie danych osobowych składać na adres e-mail: stapol (at) onet.pl lub w siedzibie firmy przy ul. Sienkiewicza 48a
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: człuchowski
Gmina pracodawcy: Człuchów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Człuchów
Adres strony pracodawcy: www.stapol.pl
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 48a
Profil działalności pracodawcy:
Pralnia i czyszczenie wyrobów- zakład pracy chronionej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-04-24 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
bieżące prowadzenie księgowości zgodnie z przepisami rachunkowymi i podatkowymi, wprowadzanie, dekretowanie i księgowanie dokumentów księgowo-finansowych. Prowadzenie ewidencji księgowych i rejestrów VAT. Bieżąca analiza i weryfikacja zapisów na kontach księgowych, sporządzanie deklaracji podatkowych CIT, VAT (i JPK-VAT), sporządzanie sprawozdań finansowych oraz raportów na potrzeby wewnętrzne Spółdzielni, prowadzenie spraw pracowniczych (w tym naliczanie list płac)
GMINNA SPÓŁDZIELNIA SAMOPOMOC CHŁOPSKA LUBIN - 2018-01-25 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
FUNDACJA WIĘŹ POKOLEŃ - 2018-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca na dwie zmiany od 8:00-16:00 i od 14:00-22:00
F.H.U.P. "JACK" JACEK GAWROŃSKI - 2017-04-06 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Nowy Targ (małopolskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
Rozliczanie zuzycia paliwa. Kontrola przebytych kilometrów. Fakturowanie. Obliczanie stawek za transporty. Rozliczanie kierowców.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Żyrardów (mazowieckie)
Wstępna obróbka półproduktów, przygotowywanie potraw i napojów kuchni indyjskiej, komponowanie menu. 168h/mc.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Wrocław (dolnośląskie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Karlino (zachodniopomorskie)
umiejętność gotowania- przygotowywania posiłków, organizacji czasu pracy, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
Tawerna Zorba Elzbieta Boniewska- Świszcz - 2018-02-26 - Ciechanów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
1.przyjęcie odpowiedzialności materialnej za powierzone materiały ipomieszczenia magazynowe 2.przyjmowanie materiałów dostarczonych domagazynu, ustalenie ilości przyjmowanych materiałów, sporządzanieprawidłowej dokumentacji na podstawie sprawdzonych dowodów dostawy ipodpisywanie dowodów przyjęcia, 3.rozmieszczenie i ułożenie przyjętychmateriałów w magazynie, zabezpieczenie ich przed ubytkami, zniszczeniem ikradzieżą, 4.stosowanie odpowiednich zabiegów konserwacyjnych,utrzymywanie porządku i czystości w magazynie, 5.wydawanie materiałówna podstawie dokumentów 6.prowadzenie, zgodnie z obowiązującymiprzepisami, ewidencji ruchu i stanów zapasów 7.przestrzeganie zasad obiegudokumentacji i porządku w przechowywaniu dokumentów magazynowych,8.kontrolowanie rzeczywistego stanu zapasów ze stanem ewidencyjnym9.rozliczanie się z powierzonego majątku. Praca w godzinach: 07.00-15.00; 09.00-17.00.
Henryka Romualda Węgrzynowska Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "ADA" - 2015-12-03 - Opole (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju wyrobów kulinarnych wgobowiązujących przepisów kulinarnych i przy zastosowaniu zasad technologii oraz rzetelności usług
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2015-11-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-07-05 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie różnych dań mięsnych, sałatek, pizz.
kontakt przez OHP - 2018-01-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obsługa pieca tandoor
BROWAR WYSPA MŁYŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna surowców, wykończeni i porcjowanie dań, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowankó przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12 h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw itp.
Firma Handlowo-Usługowa "Perła", Renata Rabenda - 2017-03-07 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-05-18 - Baboszewo (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań arabskich (krojenie, gotowanie, obróbka mięs), przygotowanie menu (zmiany), wprowadzanie dań orientalnych. Bedzie odpowiedzialny za całą kuchnię oraz stan składników, stan przygotowywanych potraw (jakość). Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony, w godz. 10:00-18:00.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)