KUCHARZ Gródek nad Dunajcem oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "Perła", Renata Rabenda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw itp.
Data publikacji: 2017-03-07
Lokalizacja: Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "Perła", Renata Rabenda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-318 Gródek nad Dunajcem 240, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gródek nad Dunajcem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gródek nad Dunajcem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa "Perła", Renata Rabenda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
33-318 Gródek nad Dunajcem 240, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 7-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Gródek nad Dunajcem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gródek nad Dunajcem
Numer budynku pracodawcy: 240
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.03.2017
Data dodania oferty pracy: 07.03.2017
Oferta pracy ważna do: 06.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w systemie dwuzmianowym w godzinach od 07:00 do 23:00; przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka mięsna,przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
Przedsiębiorstwo CASUS BR Jacek Szopa - 2017-10-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska pracy
INVEST-BUD Sp.z o.o. - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków. Układanie menu.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2018-08-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie róznego rodzaju dań i przekąsek, praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu 7-22 ( godziny pracy do indywidualnego ustalenia)
Zajazd "VENITE" Mariola Pałka - 2018-03-13 - Zawada Pilicka (śląskie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI-GASTRONOMIA "PRESTIŻ" - 2017-02-21 - Lubin (dolnośląskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, produkcja w/g obowiązujących norm BHP.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-09-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami wietnamskimi, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Jabłonowo (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, min. 1 rok stażu pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych, nadzór nad pracą w kuchni, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
sprzedaż artykułów spożywczo - przemysłowych, obsługa kas fiskalnych, programu komputerowego dotyczącego dostaw i sprzedaży towarów, przyjmowanie towaru, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Grębów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych,
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-09-06 - Kępno (wielkopolskie)
Pracownik gastronomiczny. Możliwość zakwaterowania.
MALIBU S.C. - 2016-06-03 - Uraz (dolnośląskie)
Wyrób kebabu
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-05-10 - Leżajsk (podkarpackie)
Obsługa magazynu,załadunek rozładunek,obsługa klienta detalicznego. Praca od 9-17
SIM OKRZOS Sławomira Okrzos - 2018-08-09 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie / Fundacja "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Częstochowa (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane, świadectwo kwalifikacji (przewóz rzeczy), prawo jazdy kat. C
ARKADIUSZ SKRZYPCZAK P.H.U. "ARKO" - 2016-05-10 - Krotoszyn (wielkopolskie)
praca kucharza małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia włoska + dania polskie)
ARKADIUSZ BIELA MOLTO BENE - 2017-04-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie potraw w odniesieniu żywności do menu, nadzorowanie jakości zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składników, ustalanie estetycznego sposobu podawania potraw, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-11-28 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni arabskiej i tureckiej typu kebab, gyros, kofta itp., praca w restauracji. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8-16; 16-22. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Wrocław (dolnośląskie)