KUCHARZ R61/3738-1403/15 Włocławek oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Stanowisko: KUCHARZ R61/3738-1403/15
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
Data publikacji: 2015-11-25
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okrzei 77, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie czasowe ze stawką miesięczną, uzależnione od kwalifikacji
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R61/3738-1403/15
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.11.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. średnie kierunkowe, doświadczenie na podobnym stanowisku, umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy pod presją czasu, pasja i zaangażowanie, samodzielność, dyspozycyjność, znajomość procedur pracy w gastronomii: HACCP, BHP, umowa zlecenie, wynagrodzenie czasowe ze stawką miesięczną, uzależnione od kwalifikacji
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Okrzei 77, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV z klauzulą wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych na adres: praca (at) hotelewloc.pl w temacie wpisując nazwę stanowiska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, Godziny : 12-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Okrzei
Numer budynku pracodawcy: 77
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.11.2015
Data dodania oferty pracy: 19.11.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-) cv z zaznaczeniem staż prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Rzeszów (podkarpackie)
- przyrządzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych dań kuchni włoskiej- konieczna umiejętność przygotowywania potraw kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)
gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI - 2017-06-22 - Słupsk (pomorskie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty dań- wybór naczyń do podawania dań- wybór sprzętów do przygotowania dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
Miniorczyk Barbara - 2018-10-02 - Chorzów (śląskie)
poszukiwanie kontrahentów na terenie Chin i Polski, poszukiwanie towarów handlowych za pomocą internetu, przygotowywanie katalogu ofert , organizowanie promocji towarów handlowych dla przedsiębiorców z Chin, prowadzenie sprzedaży w lokalach handlowych, sporządzanie raportów sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Władysławów (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
Sporządzanie potrwa i napojów, obsługa sprzętu do obróbki termicznej, produkcja wyrobów garmażeryjnych, porcjowanie i dekoracja potrwa.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów, odbiór produktów od dostawcy, odpowiednie przechowywanie produktów, obsługa klienta i działania sprzedażowe, przestrzeganie BHB, systemu HACCP
MOTOSTREFA Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków w restauracji pracowniczej
EVER CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy kuchni oraz usług kateringowych, nadzór nad pracownikami kuchni.
Usługi Gastronomiczno-Kateringowe Maria Lińczowska - 2016-02-05 - Kędzierzynka (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2017-08-24 - Radomierz (dolnośląskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie posiłków- dania z kuchni polskiej.
Bar Sądecki BIS Andrzej Karpiel - 2015-12-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Tczew (pomorskie)
Pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości.
360 STOPNI MONIKA SANIEWSKA - 2018-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Montaż drobnych elementów, praca w godzinach 6:00-14:00 (można rozpoczynać prace później).Oferta dla osób pełno i niepełnosprawnych.Kontakt z pracodawcą: kadry (at) dolsin.com.pl lub 71 349 32 28 w.228
Dolnośląska Spółdzielnia Niewidomych DOLSIN - 2018-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań w kuchni restauracyjnej, wydawanie dań gotowych, przygotowywanie menu dla grup zorganizowanych
Flis, Pierzchała Sp. J., Hotel Afrodyta Business & Spa - 2016-01-04 - Tartak Brzózki (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, JAŁOSPISÓW, SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW, DBANIE O PORZADEK I CZYSTOŚĆ W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DOŚWIADCZENIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kurów (zachodniopomorskie)
obsługa klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzień od 10.00
Zamysłowska Ewa Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,Zygmunt" - 2017-10-17 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-05-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piaseczno (mazowieckie)
sporządzanie różnwego rodzaju potraw samodzielnie w tym ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi i mszyn gastronomicznych, obliczanie wartości potraw - kalorii, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radomia (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, pizz, sałatek, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do piątku w systemie: 2 dni pracy/2 dni wolne.
MOKKA S.C. MARCIN SIKORA, PAULINA SIEROTA - 2016-09-23 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czystości, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewiński - 2018-03-23 - Augustów (podlaskie)