KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych dań kuchni włoskiej- konieczna umiejętność przygotowywania potraw kuchni włoskiej
Data publikacji: 2018-07-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych dań kuchni włoskiej- konieczna umiejętność przygotowywania potraw kuchni włoskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANA UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 11.07.2018
Oferta pracy ważna do: 25.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Częstochowa (śląskie)
Przygot. posiłków na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w parku rozrywki
Agnieszka Dzietczyk, 4FUN - 2018-03-29 - Łeba (pomorskie)
czynności związane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddziały szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz właściwego wykańczania potrawStaż odbywać się będzie w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowanie karty dań, przygotowywanie potraw regionalnych z Ukrainy i Rosji, obsługa klientów biznesowych z Ukrainy i Rosji.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
- przygotowywanie potraw
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2016-03-18 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
praca na kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelarskie Wojciech Mękarski - 2018-06-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Zbożenna (mazowieckie)
Praca w restauracji. Obsługa gości restauracji, imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zajączkowo (pomorskie)
Sporządzanie menu, prowadzenie ewidencji asortymentu kuchni, przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturami i księgą przepisów, realizacja zamówień, sporządzanie raportów food cost
Hotel Herman Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Płock (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Puławy (lubelskie)
Obsługa klientów, przyjmowanie pieniędzy, wykładanie towaru
kontakt przez OHP - 2017-03-16 - Młodzawy Małe (świętokrzyskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków; praca dwuzmianowa w godzinach od 08.00-16.00 i od 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków. Nakrywanie do stołów przed posiłkami. Znoszenie brudnych naczyń. Obróbka wstępna jarzyn. Wkładanie i wyjmowanie naczyń ze zmywarki.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Libusza (małopolskie)
Usługi ogrodnicze.
ŁÓDZKIE PRZEDSIĘBIORSTWO OGRODNICZE SP. Z O.O. - 2017-09-01 - Łódź (łódzkie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
produkcja roślinna i zwierzęca
Gospodarstwo Rolne - 2017-03-30 - Strzegowo (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Łódź (łódzkie)
praca w Restauracji Kawelin
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wewnętrznymi recepturami z zapewnieniem wysokich standardów. Kreatywność oraz umiejętność organizacji pracy własnej, współpraca z pozostałym personelem kuchennym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-16 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-05-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sałatek, pieczenie bułek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - sprzedawca, kucharz. Charakterystyka pracy: przygotowywanie kanapek, sałatek, parzenie kawy itp. Praca pomiędzy godz. 7.30 a 15.30. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
ALDONA KOWALSKA - 2017-07-27 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 08:00-16:00, 14:00-22:00.
Tawerna "U Faryja" Marcin Faryj - 2017-03-23 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie potraw, wykańczanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
ARCHE S.A. - 2016-02-02 - Sieniawa (podkarpackie)