KUCHARZ Zbożenna oferta pracy P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Zbożenna (mazowieckie)
Pracodawca: P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:26-400 Zbożenna 22/A, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbożenna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: przysuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przysucha
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przysusze
Adres pracodawcy:
26-400 Zbożenna 22/A, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: przysuski
Gmina pracodawcy: Przysucha
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zbożenna
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przysusze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posiłków dla dzieciplacówki opiekuńczo-wychowawczej. Praca w godz. 6-14
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-07-07 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej w szczególności wietnamskiej i tajlandzkiej;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, zup, deserów, napojów, prace porządkowe
FIRMA HANDLOWO-GASTRONOMICZNA "MANEKIN" Radosław Kozak - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-03-01 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i napojów
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2018-07-30 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-08-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni
ZEGAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Kiełczyna (świętokrzyskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
Kucharz
Tempo B.P S.J Jadłodajnia - 2017-03-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2017-02-16 - Mszana (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-06-12 - Zgierz (łódzkie)
Praca w kuchni
FIRMA WAŁKOWSCY S.C. Leon Wałkowski, Izabella Wałkowska - 2017-10-10 - Chodzież (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Rudnik (mazowieckie)
przygotowywanie różnych dań, przekąsek i deserów
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na kuchni. Gotowanie i samodzielne przygotowywanie posiłków. Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności.
BISTRO ZA ROGIEM Sylwia Wójcik - 2017-11-02 - Nisko (podkarpackie)
Zakres obowiązków na stanowisku kucharza w restauracji hotelowej
Hotel Evabrunnen GmbH - 2017-05-05 - Niemcy (Niemcy)
Palacz c.o.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kamienica (mazowieckie)
Wykształcenie min. zawodowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; samodzielnosć; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; komunikatywna znajomość jęz. angielskiego; zakres zadań: przygotowywanie potraw kuchni Europejskiej, Polskiej oraz Fusion zgodnie z planem i zamówieniem; znajomość zasad działania i obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych; dbanie o czystość na stanowisku pracy, estetyczne i zgodne ze standardem prezentowanie dań; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-11-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zarządzanie jednostką gastronomiczną
DW HOLDING BUSINESS Sp. z o. o. - 2017-01-04 - Biała Podlaska (lubelskie)
praca w kuchni, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Chlastawa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-02-08 - Kościerzyna (pomorskie)