KUCHARZ / KUCHARKA Bischofswerda oferta pracy Hotel Evabrunnen GmbH
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 8,84 EUR
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków na stanowisku kucharza w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2017-05-05
Lokalizacja: Bischofswerda ()
Pracodawca: Hotel Evabrunnen GmbH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Altmarkt 30, 01877 Bischofswerda, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków na stanowisku kucharza w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 8,84 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bischofswerda
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 8,84 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pracodawca zapewnia zakwaterowanie
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: Wysokość pensji brutto: od 8,84 Euro/godzina
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2017
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: mile widziane wykształcenie kierunkowe • Doświadczenie zawodowe: wymagane• Znajomość języków: niemiecki - komunikatywny
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel Evabrunnen GmbH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Herr Jäger +49 (0 35 94) 75 10
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
info (at) hotel-evabrunnen.de W tytule maila proszę wpisać „10000-1152260593-S Koch”
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Firma świadcząca usługi z branży hotelarskiej.
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.05.2017
Data dodania oferty pracy: 04.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 15 kg-kobiety, do 30 kg- mężczyźni. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-04-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, uzupełnianie towaru w salonie i magazynie
CCC SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-06 - Kwidzyn (pomorskie)
zprzyrządzanie dań sybkiej obsługi, wypiekanie pizzy, przyrzadzanie sałatek, zapiekanek, tortilli, frytek
Bowling Zone Sp. zo.o. Sp. K. - 2018-07-30 - Jaworzno (śląskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na czas określony: 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. KuźniczaSala G
FUSION RESTAURANTS SP.ZO.O. - 2017-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw typu fast food i ich bezpośrednia sprzedaż
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2016-12-14 - Tarnowskie Góry (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-23; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-08-23 - Słupsk (pomorskie)
Oferta stazu dla osób bezrobotnych po 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków oraz pomoc w ich wydawaniu.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie produktów do kebaba.
Ahmed Gheith - 2018-02-07 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "OJDANA" Marek Ojdana - 2017-01-17 - Węgrów (mazowieckie)
PRACA PRZY SPORZĄDZANIU POSIŁKÓW, OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I WSCHODNIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO MIEJSCE PRACY-UL. ROMERA I UL. OPŁOTKI
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Zawonia
Milena Gąsiorek Free Kids Serwis i Montaż - 2016-01-28 - Trzęsowice (dolnośląskie)
praca w kuchni w restauracji
Karpacz Group Marek Czopek - 2016-08-04 - Karpacz (dolnośląskie)
gotowanie
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2015-12-01 - Oborniki (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków dla gości restauracji i hotelu
"NINVA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-14 - Januszkowo (warmińsko-mazurskie)
- tworzenie kalendarzy szkoleń,- wypełnianie deklaracji uczestników szkoleń,- prowadzenie rekrutacji
OZE-CONSULTING Marcin Chmielewski - 2018-04-13 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte doświadczeniem (1 rok) oraz znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również w: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz składników niezbędnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań sushi, potraw zimnych, gorących, maki, zup z owoców morza, sałatek, czyszczenie ryb, przygotowywanie dań z grilla
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykształcenie średnie - gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łódź (łódzkie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni, przygotowywanie posiłków, pobór składników na posiłki.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56 - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Straszyn (pomorskie)
Kierowanie zespołem pracowników, doświadczenie na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kiszkowo (wielkopolskie)
Aktywne pozyskiwanie nowych klientów, utrzymanie dobrych relacji z obecnymi i nowymi abonentami, dbanie o dobry wizerunek firmy
Calipso.pl Haber Robert - 2016-12-12 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków wg karty,sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie całodziennych posiłków - śniadań ,obiadow i kolacji dlaokoło 70 osób.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-06-23 - Milanówek (mazowieckie)