KUCHARZ KUCHNI KURDYJSKIEJ Bielany Wroc艂awskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI KURDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obs艂uga klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
Data publikacji: 2016-03-07
Lokalizacja: Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bielany Wroc艂awskie, powiat: wroc艂awski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obs艂uga klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI KURDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bielany Wroc艂awskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wroc艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, 4 lata do艣wiadczenia na ww. stanowisku, umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kurdyjskich, komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka kurdyjskiego w celu porozumiewania si臋 z managerem restauracji, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Realizacja zam贸wie艅. Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posi艂k贸w na m.in cateringi, uroczysto艣ci. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 z艂/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy i posi艂k贸w.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Pawe艂 Jastrz膮b - 2016-09-14 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Praca w restauracji, przygotowywanie da艅 z mi臋sa i ryb, pizzy, sa艂at, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wydawanie towar贸w, przyjmowanie towar贸w, przygotowywanie sprz臋tu do cateringu, wydawanie sprz臋tu, drobne konserwacje i naprawy w obiekcie.Praca w Hotel Willa Zag贸rze.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-03 - Zag贸rze (mazowieckie)
praca w restauracji
"JJS" SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIE艃CZUK - 2015-11-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Trzciance - 2018-01-31 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 i menu, kontakt z pracownikami i pracodawc膮 pochodzenia wietnamskigo, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Jab艂onowo (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - 艁och贸w (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni arabskiej: hummus, falafel, tasbir,
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Z膮bki (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-05-18 - Katowice (艣l膮skie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wybieranie naczy艅 do podawania da艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, pomoc w zarz膮dzaniu bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adanik贸w spo偶ywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, pizzy, dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Sprzarzadzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Bytom (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielna praca na kuchni,sysyem pracy II zmianowy, godz. pracy 8.00-16.00, 14.00-22.00 od poniedzia艂ku do niedzieli, okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga sprz臋tu, urz膮dze艅 gastronomicznych, bie偶膮ca realizacja zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - W艂odawa (lubelskie)
wypiek pizzy, obs艂uga klienta
FIRMA US艁UGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogus艂awa Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
uprawnienia do obs艂ugi w贸zk贸w wid艂owych, mile widziane roczne do艣wiadczenie zawodowe, znajomo艣c obs艂ugi w贸zk贸w wid艂owych
WASA SP. Z O.O. - 2016-10-19 - Studzienice (艣l膮skie)
zarz膮dzanie produkcj膮, utrzymaniem ruchu oraz magazynem
Inoutic / Deceuninck Sp. z o.o. - 2017-01-31 - Jasin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
NUMAZU SUSHI Derewo艅ko Stanis艂awa - 2017-02-10 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
zgodnie z zawodem
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2018-04-04 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, sta艂a kontrola czysto艣ci naczy艅 sto艂owych, dbanie o pozytywny wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Brok (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana umiej臋tno艣膰 kierowania zespo艂em pracownik贸w kuchni. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 604-642-921) w godzinach: 8:00-18:00.
NALE艢NIKARNIA PANCAKE HEAVEN SP脫艁KA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
kuchnia domowa
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Iwona Sadowska - 2018-04-12 - Za艣cianki (podlaskie)
Kucharz. Organizacja pracy personelu kuchennego, wsp贸艂praca z intendentem przedszkola, uk艂adanie jad艂ospisu zgodnie z wytycznymi zdrowego 偶ywienia dzieci, dbanie o przestrzeganie zasad BHP, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, stosowanie norm i zasad zawartych w HACCP. Wymagane: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie. Praca - Publiczne Przedszkole w Torzymiu. Tel. 68 341 3887 Bo偶ena Iwa艣k贸w
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE - 2017-05-16 - Torzym (lubuskie)