KUCHARZ Białystok oferta pracy CASABLANCA CATERING Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w Restauracji Kawelin
Data publikacji: 2016-12-09
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: CASABLANCA CATERING Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Legionowa 10, 15-099 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w Restauracji Kawelin
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doswiadczenie
Nazwa pracodawcy: CASABLANCA CATERING Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Legionowa 10 lok.209, 15-099 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kont. tel. 515 069 166
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: http://www.casablanca-catering.pl/
Ulica pracodawcy: Legionowa
Numer budynku pracodawcy: 10 lok.209
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne, catering
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.12.2016
Oferta pracy ważna do: 30.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie ukraińskiej kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Skręcanie rolek, oprawianie ryby (filetowanie), obróbka termiczna, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca na dwie zmiany: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
JDG POLSKA JAROSŁAW GÓRAL - 2018-08-22 - Suchorze (pomorskie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-04-18 - Załuski (mazowieckie)
- Obowiązki:• Wykonywanie rysunków w programie AutoCad.• Wykonywanie wstępnych kosztorysów.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, docelowo na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godziach: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie średnie. Umiejętność obsługi programu AutoCAD. Kurs projektowania w systemie AutoCAD. Dobra znajomość obsługi komputera w zakresie MS Office. Dbałość o wysoką jakość i profesjonalizm w pracy. Kontakt telefoniczny (32-781-36-44) lub e-mail: m.jurek (at) siatmar.pl
PHU SIATMAR HANNA ZIENIEWICZ - 2018-01-18 - Katowice (śląskie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
Trio Zoja Samusiewicz w Hajnówce - 2016-03-10 - Hajnówka (podlaskie)
przygotowywanie posiłów dla gości hotelowych i indywidualnych
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Przygoń (łódzkie)
praca w kawiarni
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-02-22 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w
Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny "Koło" - 2017-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7.30-18.30 - równoważny system pracy; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-14
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2017-05-18 - Kobylnica (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Chodzież (wielkopolskie)
-Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka,pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań,-Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą,-Dbałość o należyty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych. Praca w godz. 6-18
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Łódź (łódzkie)
dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharz/kucharka, przygotowywanie posiłków.
Restauracja Gryf Stanisław Sypion - 2017-01-20 - Żukowo (pomorskie)
Kierowanie zespołem pracowników, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Stara Kornica (mazowieckie)
zgodne z zawodem
PRZEDSIĘBIORSTWO REALIZACJI INWESTYCJI "DAK BUD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-15 - Starogard Gdański (pomorskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich, indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-08-14 - Cieszyn (śląskie)
- Obsługa plotera tnącego - cięcie wodą. Kontrola zgodności wykonanych detali z dokumentacją rysunkową.- Wynagrodzenie: od 2300 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na umowę o pracę czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana minimum podstawowa znajomość rysunku technicznego. Mile widziana umiejętność obsługi wózków widłowych. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-254-41-52) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Józefowska 5, 40-144 Katowice).
AQUADEM-POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-19 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-03-21 - Namysłów (opolskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Smerzyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kebabów, sałatek, sosów według tradycyjnych tureckich receptur
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2017-11-16 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Konwikt Kapłanów Warmińskich - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)