KUCHARZ- 17/0504 Namysłów oferta pracy CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS

Stanowisko: KUCHARZ- 17/0504
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- 17/0504
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: BRATERSKA
Numer budynku pracodawcy: 3a
Profil działalności pracodawcy: Q RESTAURACJA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2017
Oferta pracy ważna do: 21.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, w tym balijskiej,obsuga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Józefów (mazowieckie)
zg. ze stanowiskiem
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków. Zatrudnienie na okres 1 roku z możliwością przedłużenia. Praca w godzinach 11.00-22.00, również w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w kuchni orientalnej, przygotowywanie dań z mięs (wolowina, baranina) oraz produktów spożyczych; planowanie zadań; umiejetnosć kierowania ludżmi. Umowa o pracę na czas nieokreślony. 1/2 etatu. Praca jednozmianowa: 4 godziny dziennie w przedziale godzinowym: 14:00-23:00. Może być osoba niepelnosprawna. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kompleksowa obsługa postępowania przetargowego od ogłoszenia postępowania przetargowego do podpisania umowy:- analiza startu w postępowaniu przetargowym,- skompletowanie dokumentacji ofertowej i jej złożenie,- korespondencja z Zamawiającym, -podpisywanie Umowy z Zamawiającym,- pozyskiwanie aktualnych dokumentów firmy,- aktualizacja bazy danych firmy (np. doświadczenia firmy itp.),Obsługa administracyjna projektów:- redagowanie pism przewodnich,- przygotowywanie umów z podwykonawcami,- rozliczanie podwykonawców (w tym przygotowywanie rachunków do umów o dzieło/zleceń),- prowadzenie wew. plików firmy (np. pliku kosztów podwykonawców oraz pliku należności)- bieżąca współpraca z Dyrektorem
EKKOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Brak danych
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2017-08-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Doradztwo i obsługa klienta, zarządzanie obiegiem dokumentów, rozpatrywanie reklamacji, współpraca z przedsiębiorcami, budowanie pozytywnego wizerunku firmy.
"FUNDACJA ALPHA INSTITUTE" - 2017-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych
Józef Podlach Zakłady Mechaniczne - 2017-09-04 - Świątniki (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
proste prace ślusarskie
KLIMONT Sp. zo.o. Świebodzice - 2018-06-22 - Świebodzice (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w smażalni ryb.
Gastro-Fit - 2016-06-20 - Łeba (pomorskie)
stanie na linii kas, sprawdzanie pracy kasjerek, udział w wydawaniu towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kraków (małopolskie)
wydawanie dań kuchni głównie włoskiej (makarony) oraz polskiej
LA COMTESSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-18 - Mława (mazowieckie)
obsługa klientów oraz przyżądzanie potraw
WÓŁ NA WYPASIE BURGER BAR - PAWEŁ KAZOJĆ - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, wyr. garmażeryjne). Praca w godz. 6:00-14:00, 10:00-18:00. Praca na stołówce.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARWEX Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Andrychów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Obróbka wstępna surowców. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Dęblin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
Firma Usługowo-Handlowa Zbigniew Zieliński - 2017-10-25 - Damno (pomorskie)
- przepakowanie palet- sortowanie i pakowanie towarów- rozróżnianie wad w towarze- obsługa linii inspekcyjnej (obsługa maszyny Veritas - do sprawdzania wyrzutu poszczególnych wad towarów)
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Sieraków (wielkopolskie)
- przygotowywanie( posiłków żywienie zbiorowe)
KOLEJOWE PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-WYPOCZYNKOWE "NATURA TOUR" Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Karpacz (dolnośląskie)
znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Żywiec (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
samodzielne sporządzanie potraw kuchni orientalnej i azajtyckiej bez używania pólproduktów,wykańzanie,porcjowanie,dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżaco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
STARÓWKA Teresa Kowalska - 2017-09-14 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-03-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)