KUCHARZ Żywiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
Data publikacji: 2018-02-21
Lokalizacja: Żywiec (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żywiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy b
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Pracownicza książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 5 - letnie doświadczenie zawodowe.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Łączna 28, 34-300 Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Żywiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żywiec
Ulica pracodawcy: Łączna
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.02.2018
Oferta pracy ważna do: 15.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Słupca (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw - dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków- porcjowanie i wydawanie posiłków- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-09-03 - Moszna (opolskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Obsługa i przyjmowanie klientów.
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Zakopane (małopolskie)
inicjowanie zleceń produkcyjnych,nadzór i rozliczanie zleceń,analityka zleceń produkcyjnych, wsparcie zarządzania produkcją komponentów i części do produkcji
ZAKŁAD MECHANIKI MASZYN "AVALON" - WOJCIECH GIBUŁA - 2019-03-26 - Nowa Wieś Lęborska (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
MOLO JAROSŁAW FIGIEL, ŁUKASZ JACKOWIAK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowwanie dań kuchni japońskiej, w tym sushi.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej( sharma, kebab i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produktów
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łask (łódzkie)
s
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
-
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2018-09-26 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. receptury, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Łódź (łódzkie)
pozyskiwanie klientów, sprzedaż produktów
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-07-20 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-10 - Głobino (pomorskie)
Praca w kuchni, wykonywanie posiłków, obsługa klienta
Jacek Sośnica STREET-BAR P.H.U. - 2018-04-09 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, kompleksowa obsługa konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Wierzbna (podkarpackie)
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie surowca do wypieku, przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie porządkuna terenach zewnetrznych jednostek wojskowych np. koszenie, grabienie, odśnieżanie
Zakład Sprzątania Wnętrz Józef Jankowski - 2018-11-28 - Cybowo (zachodniopomorskie)
praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, praca w godz. 7-15kontakt z pracodawcą osobisty
CUKIERNIA-KAWIARNIA "WOLAK" S.C. - 2018-11-23 - Wrocław (dolnośląskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2016-04-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Karakule (podlaskie)
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-10-24 - Łańcut (podkarpackie)
wyrób pizzyprzygotowywanie dań
FIRMA HANDLOWA - 2018-01-16 - Puck (pomorskie)