KUCHARZ Głobino oferta pracy MIRKO Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
Data publikacji: 2017-03-10
Lokalizacja: Głobino (pomorskie)
Pracodawca: MIRKO Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Głobino 73, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głobino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Uprawnienie 1] : aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna[Umiejętność 1] : mile widziane wykształcenie gastronomiczne[Inne] : zamiłowanie do kuchni, zorganizowanie, odpowiedzialność, dyspozycyjność, umiejętność pracy pod presją czasu,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: MIRKO Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-200 Głobino 73, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Godziny : 10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głobino
Numer budynku pracodawcy: 73
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.03.2017
Data dodania oferty pracy: 08.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków, przygotowanie dań, sporządzanie listy zakupów brakujących składników, dbanie o porządekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, organizowanie pracy w kuchni
HOTEL "SŁOWIK" RESTAURACJA WALDEMAR SŁOWIK - 2017-03-07 - Poniatowa (lubelskie)
- Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.- Wynagrodzenie: 13,70 zł/brutto. Praca na umowę zlecenie do 31.12.2019 r. Zlecenie wykonywane min. 90 godzin miesięcznie.- Zlecenie będzie wykonywane w godzinach: 7:30-16:00 + soboty, niedziele. Wymagana znajomość potraw kuchni ukraińskiej. Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Katowice (śląskie)
sporzadzanie potraw, ciast, deserów, porcjowanie, pakowanie posiłków, sprzatanie kuchni, zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób starszych
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kościeliska (opolskie)
Praca w Kuchni
RAFAELLO Rafał Sideł ul. Częstochowska 41, 26-065 Piekoszów - 2017-08-02 - Piekoszów (świętokrzyskie)
obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-02-19 - Pawłowiczki (opolskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji i utrzymanie w czystości swojego stanowiska pracy.
STELMACH DOROTA - 2017-05-12 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, w tym HACCP, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej, udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych, współpraca przy wdrażaniu nowego menu.
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2016-12-19 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Umiejętność przyrządzania potraw orientalnych w wokach, zgodnie z procedurą HCCP.Miejsce pracy: lokale należące do Sky Marche
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2018-02-27 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (śląskie)
- Przygotowanie dań, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łaskarzew (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy dociepleniach
KAJFASZ MICHAŁ Usługi Remontowo-Budowlane - 2017-05-12 - Okleśna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
Palenie w piecu co., sprzątanie podwórka przedszkolnego, dbanie o teren wokół przedszkola, wystawianie śmieci, prace konserwatorkie, drobne sprawy. Praca w godzinach: 06.00-14.00.
Publiczne Przedszkole w Graczach - 2015-12-08 - Gracze (opolskie)
Sporządzanie według okreslonych norm i receptur kulinarnych, róznych potraw z surowców i produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobrą jakość i świeżość używanych surowców i produktów. metkowane są w języku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka produktów i przygotowanie posiłków (pełne obowiązki).
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYSŁAW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2017-10-31 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
KASINA SKI sp.z.o.o. - 2015-11-27 - Kasina Wielka (małopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Wyszków (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
przygotowanie dań, głównie kuchnia śląska
KAPEK ANDRZEJ USŁUGI TRANSPORTOWE HANDEL OPAŁEM NAPRAWA SAMOCHODÓW ODZYSK ODPADÓW ORGANIZACJA IMPREZ "POD ZŁOTYM PROSIAKIEM - 2018-07-18 - Kamieniec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KONFERENCJI I REKREACJI "AKWAWIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Leszno (wielkopolskie)