KUCHARZ Pawłowiczki oferta pracy DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 500 PLN
Zakres obowiązków: obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Pawłowiczki (opolskie)
Pracodawca: DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyzwolenia 32, 47-280 Pawłowiczki, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pawłowiczki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pawłowiczki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyk. podstawowe lub zawodowe, doświadczenie lub do przyuczenia, książeczka sanepidowskaPraca na II zmiany od pn-nd 8-16, 14-22
Nazwa pracodawcy:
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 32, 47-280 Pawłowiczki, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Pawłowiczki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pawłowiczki
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy ważna do: 30.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Planowanie, organizacja i nadzorowanie procesów magazynowych- Współpraca z kierownikiem magazynu- Tworzenie dokumentów magazynowych- Wprowadzanie dokumentów magazynowych do systemu- Monitorowanie i kontrola stanów magazynowych- Przestrzeganie zakładowej koncepcji HACCP oraz przepisowego obchodzenia się z artykułami spożywczymi i innymi produktami dystrybuowanymi przez firmę
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Stryków (łódzkie)
przygotowywanie gotowych dań, gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-08-30 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości hotelowych.
ANMAR Spółka z o.o. Wrocław - 2018-03-22 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu, znajomość przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Górki Wielkie (śląskie)
wykonywanie pizzy
Sylwia Matysiak Gastro Pizzeria - 2016-06-21 - Ryki (lubelskie)
Kucharz - przygotowywanie dań - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2017-01-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie pełnej konsumpcji przy użyciu specjalnych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Złotów (wielkopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 13.05.2019 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2019-03-21 - Katowice (śląskie)
Sporzadzaniei przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej,włoskiej,greckiej,hiszpańskiej,polskiej,rosyjskiej i ukrainskiej,przyrzadzanie potraw na zamówienie w resteuracji hotelowej,wykonywanie prac porzadkowych.
DOM INWEST T i E Japtok Spółka Jawna - 2017-07-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań , utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy i dbanie o sprzęt kuchenny, dbanieo towar i jego racjonalne gosppodarowanie oraz kontrola kosztów, dbanie o prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu, przestrzeganie zasad HACCP i BHP, wsparcie przełożonego w działaniach administracyjnych
Grupa AMB Sp.o.o. - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 zł brutto do 3000 zł brutto (do uzgodnienia)
AURA Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prace związane z przygotowywaniem potraw a la carte, prace przygotowawcze, przestrzeganie zasad higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2016-09-09 - Lubartów (lubelskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Kościelisko (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Espone" s.c. Elwira Hercher, Paweł Sekuła - 2016-07-26 - Muszyna (małopolskie)
przygotowywanie ciasta do pizzy produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Puck (pomorskie)
ślusarskie
"AR-MET" S.C. Robert Rogała, Krzysztof Rogala, Anna Gorgiel - 2016-08-04 - Międzyrzecz (lubuskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych i łazienek.Osoba będzie wykonywała pracę rano ( ok.7.00) i popołudniu ( ok.15.00)
SKAREM SP. Z O.O. - 2017-07-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych,- gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie się do HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbałość o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kamienica Polska (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, deserów, utrzymywanie porządku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zamówień produktów potrzebnych do przygotowywania posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (małopolskie)
-Obsługa klienta,-Układanie towaru,-Praca w Galerii Kociewskiej [moda męska]-Praca dwuzmianowa [9-21],-Koniecznie osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności,
FIRMA HANDLOWA "EDEN II" KRYSTYNA KONOWALSKA - 2017-05-08 - Tczew (pomorskie)
- zamiawianie produktów spożywczych regionalnych- przygotowywanie receptur- przygotowywanie dań
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA KAROLINA JURKIEWICZ - 2016-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, adana, kebab, dolma, manty, kofte, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Ząbki (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-03-17 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Praca polega na gotowaniu, przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
"JOL-MARK" Sp.z o.o. - 2018-07-06 - Sosnowiec (śląskie)