KUCHARZ Gudowo oferta pracy ANMAR Spółka z o.o. Wrocław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości hotelowych.
Data publikacji: 2018-03-22
Lokalizacja: Gudowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ANMAR Spółka z o.o. Wrocław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-500 Gudowo 64, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości hotelowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gudowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: drawski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Drawsko Pomorskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności pracy w kuchnidoświadczenie zawodowe: mile widziane
Nazwa pracodawcy: ANMAR Spółka z o.o. Wrocław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Drawsku Pomorskim
Adres pracodawcy:
Mikołowska 117, 51-515 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowania
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Mikołowska
Numer budynku pracodawcy: 117
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Drawsku Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.03.2018
Data dodania oferty pracy: 15.03.2018
Oferta pracy ważna do: 13.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia
Ancora Bużantowicz i Hływa sp. j - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi
TAO SUSHI TOMASZ OSTROWSKI - 2017-10-04 - Grójec (mazowieckie)
kucharz
"TROLLEX" PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE S.C. KRYSTYNA SKARBEK-TECŁAW, PAWEŁ TECŁAW - 2016-08-18 - Poznań (wielkopolskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-17 - Radocza (małopolskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
"JAW-MAR" S.C. SEBASTIAN MAREK, SEBASTIAN JAWORSKI - 2016-01-11 - Sękowice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Z.O.W. OCHRONKA BAŁUCKA SIÓSTR SALEZJANEK - 2016-05-25 - Łódź (łódzkie)
. Praca w godzinach: 08.00-17.00.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-03 - Opole (opolskie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-12-13 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca w gastronomii, przygotowywanie posiłków
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2017-09-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłku dwudaniowego, przestrzeganie zasad BHP, dobra organizacja,
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Namysłów (opolskie)
Wypiek pieczywa
Zakład Piekarniczy J. Liwiński - 2018-06-21 - Odrzywół (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymanie czystośći i porządku w pomieszczeniach kuchennyc
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2017-05-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- ocena ogłoszonych konkursów w ramach projektów unijnych pod kątem ich przydatności dla Rodzinnych Ogrodów Działkowych,- promowanie prowadzenia inwestycji w ROD dofinansowanych z funduszy europejskich i krajowych,- przygotowywanie wniosków o dofinansowanie projektów z funduszy europejskich i krajowych, w tym Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej,- analiza możliwości finansowania projektów, weryfikacja terminów i rodzajów naborów wniosków,- obsługa projektów w obszarze wymogów formalnych, przygotowywanie informacji, sprawozdań i raportów z przebiegu i realizacji projektów,- prowadzenie spraw związanych z rozliczeniem rzeczowym i finansowym projektów
Polski Związek Działkowców Okręgowy Zarząd Małopolski - 2016-12-02 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
gotowanie pod nadzorem profesjonalnego kucharza potraw zgodnych z menu;Hotel Mercure Lublin Centrum
Mr Clean sp. z o.o. - 2016-08-19 - Lublin (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standardów restauracji
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (śląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Wydawanie śniadań, obiadokolacji, przygotowywanie i wydawanie dań z karty, przygotowywanie dań dla grup zorganizowanych.
Wojt-Bud Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Skomielna Czarna (małopolskie)
Przygotowywanie potraw (pierogi, produkty mączne). Umowa o pracę na okres próbny - 2 tygodnie. Miejsce wykonywania pracy : Piła ul. Roosevelta 25A oraz Pl. Zwycięstwa 17.
"PILANKA" EDYTA PELC - 2015-12-28 - Piła (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA JOANNA SKIBA - 2018-05-15 - Twierdza (podkarpackie)
robienie pizzy, krojenie produktów do dań z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZIŃSKI RYSZRADA CHLUDZIŃSKA - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw. Wymagania: specjalność gastronomia, doświadczenie duże, umiejętność układania i stylizacji potraw na talerzu. Miejsce wykonywania pracy RUMIA.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-03-27 - Rumia (pomorskie)
.
AGRO-TOM Tomasz Kaniewski - 2018-01-23 - Pogorzela (wielkopolskie)
- bieżąca obsługa w zakresie zarządzania nieruchomościami- utrzymywanie pozytywnych i trwałach relacji z klientami
Pomorska Grupa Zarządców Nieruchomości sp. z o.o - 2017-09-12 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, praca w restauracji; przygotowywanie list zakupów; przygotowywanie menu
OŚRODEK SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWY "WULPINK" WIESŁAW PŁÓCIENNICZAK - 2017-04-04 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Żory (śląskie)