KUCHARZ/POMOC KUCHARZA Łódź oferta pracy Z.O.W. OCHRONKA BAŁUCKA SIÓSTR SALEZJANEK
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Data publikacji: 2016-05-25
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Z.O.W. OCHRONKA BAŁUCKA SIÓSTR SALEZJANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brauna 5, 91-745 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Z.O.W. OCHRONKA BAŁUCKA SIÓSTR SALEZJANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Brauna 5, 91-745 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Brauna
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2016
Oferta pracy ważna do: 24.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2018-03-06 - Pszczyna (śląskie)
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERTY STAŻOWEJ DOSTĘPNE U DORADCY KLIENTA!!!Staż z RPO na ok. 6 miesięcy dla osób od 30 roku życia , które jednocześnie należą do jednej z grup: - osoby w wieku 50 lat i więcej, - kobiety, -osoby pozostające bez zatrudnienia nieprzerwanie przez okres co najmniej 12 miesięcy, - osoby nisko wykwalifikowane (wykształcenie podstawowe, gimnazjalne, zasadnicze zawodowe, średnie ogólnokształcące lub średnie zawodowe), - osoby niepełnosprawne . MIEJSCE ODBYWANIA STAŻU I ZGŁASZANIA KANDYDATÓW: UL. JARACZA 5AGODZ.PR.: 08:00-16:00WYMAGANIA ORGANIZATORA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWOTNA
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej.
CLEAREX Sp. z o.o. - 2017-02-21 - Gdynia (pomorskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potraw indyjskich tradycyjnej kuchni indyjskiej- kebab.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kutno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
wytwarzanie dań i posiłków kuchni wietnamskiej dla klientów restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
gotowanie posiłków, odpowiednie dobieranie smaków, umiejętność przygotowywania potraw
Przedszkole Niepubliczne "Stokrotka" - 2016-08-23 - Wola Moszczenicka (łódzkie)
Przygotowywanie potraw,realizacja zamówień,przyjmowanie dostaw,utrzymywanie czystości sprzętów i powierzchni roboczej.Praca na umowę zlecenie około 168h/m-cu, system pracy wg. potrzeb pracodawcy, proponowany okres zatrudnienia 1 rokSala G
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie dań, dbanie o najwyższą jakość i smak serwowanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czystość, ubsługa imprez, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Poręba (śląskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2016-06-13 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Bufet gastronomiczny. Przygotowanie posiłków, wydawanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
kucharz małej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszyński - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań z zakresu kuchni hinduskiej, współpraca z innymi kucharzami, przygotowywanie półproduktów, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Raszyn (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
wyrób produktów garmażerynych, krokietów, pierogów, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Libusza (małopolskie)
Prace kucharki
WILLA LA-NEL BARBARA KUSZCZAK - 2016-05-09 - Rewa (pomorskie)
przygotowywanie potraw
AGRO-TURYSTYKA Handel Art.Spoż. i Przemysł. M.Niegowska - 2017-09-04 - Brok (mazowieckie)
Przyrządzanie dań, wypiek pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2017-08-03 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
Obowiązki:- Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przyjętymi standardami - Ścisła współpraca z innymi pracownikami - Utrzymywanie czystości stanowiska pracy- Dbanie o estetykę podawanych potraw - Przestrzeganie przepisów systemu HACCPPraca w godz. 14.00-22.00
Discover Poland Tour Sp. z o.o.Sp.k. - 2016-05-18 - Broszkowice (małopolskie)
Praca w Restauracji hotelowej, a'la carte (kuchnia polska)Wydawanie posiłków grupowych i konferencyjnych Produkcja Przeprowadzanie inwentaryzacjimiejsce prac Wrocław, ul. Piłsudskiego, umowa zlecenie z możliwością umowy o pracę, praca w systemie 2/2 ( dwa dni wolnego , dwa dni prac)Sala G
BEMOLIKA Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Złoczew (łódzkie)
Sporządzanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty. Praca w godz.: 8-16.
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
Zabiegi pielęgnacyjne u osób starszych.
Pielęgniarski Dom Opieki ZŁOTA OSTOJA Ewa Maniara - 2018-11-22 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
Restauracja Viking JAKUB SZYMCZAK - 2017-05-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)