KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE) Libusza oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE)
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wyr贸b produkt贸w garma偶erynych, krokiet贸w, pierog贸w, uszek, zapiekanek
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Libusza (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Libusza, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wyr贸b produkt贸w garma偶erynych, krokiet贸w, pierog贸w, uszek, zapiekanek
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: godziny pracy 06:00 do 14:00, 14:00 do 22:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Libusza
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie w zawodzie- dodatkowy atut, wykszta艂cenie zawodowe - dod. atut
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Produkcja i sprzeda偶 pieczywa i wyrob贸w cukierniczych.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie oraz wydawanie wyrob贸w kulinarnych w plac贸wce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
Kucharzprzygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu na restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-06-21 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, cykliczne modyfikacje karty menu
Firma Us艂ugowo-Handlowa Magdalena 艁膮siak - 2016-05-10 - Pozna艅 (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Modrzejowice (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Kobylanka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, min. 6-miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze znajomo艣ci膮 tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej.
ILTIN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-10 - S艂o艅sk (lubuskie)
-obs艂uga urz膮dzen biurowych-obsluga komputera-redagowanie pism
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Sorotowanie odpad贸w.
Przedsi臋biorstwo Komunalne "EKO" sp. z o.o. - 2018-04-13 - Chocznia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy JALAPENO s.c. we Wroc艂awiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W;WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE MIN. 1 ROK;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 888254607
SKLEP WIELOBRAN呕OWY ALEX KACZMAREK AGNIESZKA - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kuchnia tradycyjna
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIA艁YMSTOKU STANIS艁AW STRZA艁KOWSKI - 2016-10-04 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
-Kontakt telefoniczny 667-654-800
PPU RENPOL RENATA CZAPIEWSKA - 2016-01-08 - Tczew (pomorskie)
ochrona porz膮dku publicznego
Stra偶 Miejska w 呕yrardowie - 2016-01-04 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROS艁AW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Pu艂awy (lubelskie)
pomoc przy przygotowaniu wyrob贸w garma偶eryjnych, dbanie o czysto艣膰 kuchni, pomoc przy pakowaniu wyrob贸w garma偶eryjnych
F.H.U. Piotr Kasperkiewicz - 2016-04-28 - Brod艂a (ma艂opolskie)
Przygotowywanie obiad贸w domowych
Bar Smako艂yk Maria Ka藕mierkiewicz - 2018-07-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie da艅, kompleksowa obs艂uga kuchni,- okres pr贸bny 2 miesi膮ce, nast臋pna umowa na czas nieokre艣lony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
Kucharz
MICHA艁 B艁ASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie sie narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, prace pomocnicze w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni nepalskiej oraz indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw, przygotowywanie potraw i napojow wg regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, sporz膮dzanie potraw, porcjowanie, dekoracja
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej i chi艅skiej, estetyczne serwowanie da艅, w restauracji zatrudnieni s膮 pracownicy tajscy st膮d bardzo mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka tajskiego lub angielskiego.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. HubskaSala G
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie 艣wie偶ej ryby i przygotowanie da艅 rybnych oraz potraw regionalnych. Wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z gastronomi膮.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)