KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
Data publikacji: 2017-10-18
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DO艢WIADCZENIE W GASTRONOMI JAKO KUCHARZ
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, do艣wiadczenie w gastronomi jako kucharz, ksi膮偶eczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja da艅 kuchni w艂oskiej.
1.WOJT Wojciech Piechoci艅ski 2.ALWO Wojciech Piechoci艅ski /wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Planowanie transportu, rozliczanie czasu pracy kierowc贸w i monitoring GPS
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Gozdnica (lubuskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
opieka nad dzie膰mi
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - S艂awno (艂贸dzkie)
Kucharzmycie naczy艅, pomoc przy krojeniu warzyw - dla bezrobotnych ponizej 30 roku zycia
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Jaros艂aw (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
Kamil Michalski Izmir - 2016-04-14 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i wydawanie zam贸wie艅.
Pizzeria "Da Vinci" - 2016-09-13 - Golkowice (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Radom (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sa艂apa - 2016-04-26 - Tar艂贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 w restauracji.
SEVENSPORTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-07-13 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 3000 - 3500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: praca.katowice01 (at) gmail.com
AGATA ZDZIEBKO MIXER - 2018-03-08 - Katowice (艣l膮skie)
-zapoznanie z systemem HACAP-obs艂uga maszyn i urzadze艅-praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "GASTROTEX" Mariola Pajdowska - 2017-08-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie kuchni, robienie zapotrzebowa艅 magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
- Programista JAVA.- Wynagrodzenie: 5500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie wy偶sze techniczne informatyczne lub student uczelni informatycznej. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku zwi膮zanym z programowaniem. Wymagana umiej臋tno艣膰 obs艂ugi application server: WebLogic / WebSphere / JBoss, EJB, SQL, HIBERNATE. Mile widziane umiej臋tno艣膰 tworzenia dokumentacji w j臋zyku rosyjskim lub ukrai艅skim. Mile widziane umiej臋tno艣膰 rozumienia i pracy wed艂ug dokumentacji w j臋zyku rosyjskim lub ukrai艅skim.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejd偶a艅skiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Che艂m (lubelskie)
-kalkulacj臋 podatku wg danych otrzymanych od klienta-dokonywanie rozlicze艅 podatku z Niemiec -obs艂ug臋 w zakresie艣wiadcze艅 socjalnych w Niemczech, praca w godz. 8-16
Time2work sp. z o.o. - 2017-02-21 - Opole (opolskie)
-
MOSZNA ZAMEK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-15 - Moszna (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jaros艂aw Szumowski - 2018-08-16 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Szczeg贸艂y oferty : http://pomorskawkohp.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/1809_kucharz.htmlTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych:Dokumenty nale偶y przesy艂a膰 do dnia 23.09. 2016 r. poczt膮 elektroniczn膮 na adres: rekrutacja2.pwk (at) ohp.pl lub przesy艂a膰 poczt臋 tradycyjn膮 na adres: Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gda艅sk z dopiskiem "Rekrutacja na stanowisko kucharz".
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-09-16 - Tczew (pomorskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
krojenie kebaba, przyrz膮dzanie potraw kuchni tureckiej
OKSUZ Sp. z o.o. - 2017-08-04 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Secemin (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMILOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczni贸w.
Szko艂a Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
Restauracja 45 Sp. z o.o. - 2017-06-19 - Oborniki (wielkopolskie)