KUCHARZ Tarłów oferta pracy UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem
Data publikacji: 2016-04-26
Lokalizacja: Tarłów (świętokrzyskie)
Pracodawca: UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 1A, 27-515 Tarłów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
Rynek 1A, 27-515 Tarłów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą: 500 272 101
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Tarłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarłów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy ważna do: 25.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz kuchni regionalnej i wschodniej (ukrainskiej)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Zakopane (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ożańsk (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
pomoc na kuchni, samodzielne przygotowanie posiłków wg. zaleceń dietetyka
Zdrowe Pudło sc - 2017-06-13 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni
GEOVITA S.A. Warszawa - 2017-11-22 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji Stajnia. Dbanie o czystość w miejscu pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-09 - Piła (wielkopolskie)
samodzielne sporządzanie, róznymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmazeryjnych, organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy, zgodnie z zasadami BHPi ppoz, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surówców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych, współpraca z kierownictwem zakładu, odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów
Trio Kia Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
wg zawodu
Szkoła Podstawowa im. św. Floriana w Glisnem - 2016-09-14 - Glisne (małopolskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-08-31 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań w tym dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolnośląskie)
Odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni, samodzielne przygotowywanie potraw według receptury, przygotowywanie dużych imprez.
Eko Folwark S.A. - 2016-06-10 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
Sporządzanie ciasta drożdżowego, zawijanie i rozkręcanie paczków do pizzy i rozkrecanie pizzy, obsługa pieca elektrycznego i maszyny do wyrobu ciasta drożdżowego, przyrządzanie składników do wyrobu pizzy i innych dań z menu (kebaby, makarony), umiejetność wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
jw.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
1)Kompletowanie faktur i rachunków obcych, sprawdzenie pod względem formalno – rachunkowy oraz opisanie ich.2)Dekretacja dokumentów zgodnie z paragrafami klasyfikacji budżetowej, 3)Wyodrębnienie i klasyfikacja wydatków strukturalnych, 4)Sporządzanie kalkulacji kosztów związanych z wynajmem sal gimnastycznych, holu, sal dydaktycznych i bufetu, opracowywanie planu wydatków rzeczowych i wynagrodzeń nauczycieli, administracji i obsługi w ramach programu PABS, 5)Pobieranie i rozliczanie zaliczek w kasie ZOJM na bieżące potrzeby szkoły, 6)Rozliczanie wydatków opłacanych kartą płatniczą.7)Bieżący kontakt z pracownikami ZOJM w zakresie obsługi finansowo-księgowej placówki, 8)Dostarczanie dokumentów do księgowości i działu płac ZOJM.9)Kompletowanie dokumentów dotyczących płac.Kontakt e-mail: gm40wroc (at) poczta.fm.Oferta w sali E.
Gimnazjum nr 40 im. Noblistów Polskich - 2016-09-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-01-31 - Bondyrz (lubelskie)
sporzadzanie dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, włoskiej, greckiej, hiszpańskiej, polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, wypiek pizzy.
U DZIEWCZYN Karolina Wojnarowska - 2017-01-20 - Strzyżów (podkarpackie)
Praca w kuchni .Mile widziane doświadczenie zawodowe
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2018-02-07 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, KOORDYNACJA PRACY PERSONELU POMOCNICZEGO, DBAŁOŚĆ O EKONOMICZNE WYKORZYSTANIE POWIERZONEGO TOWARU, DBAŁOŚĆ O UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU SWOJEJ PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACAP, DBAŁOŚĆ O HIGIENĘ OSOBISTĄ, UMIEJĘTNOŚĆ WSPÓŁPRACY Z POZOSTAŁYM PERSONELEM KUCHNI.
Ośrodek Wypoczynkowy GRODNO II - 2016-06-01 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni, obsługa klienta, obsługa wag kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Nysa (opolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
Praca w kuchni
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-02 - Parzęczew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
Fachowa obsługa klienta według schematu ustalone przez centralę Naturhouse, prawidłowe i efektywne kierowanie funkcjonowaniem punku Naturhouse, zdobywanie zaufania klienta, zaangażowane uczestnictwo w akcjach, konkursach i promocjach prowadzonych przez Naturhouse, przygotowywanie materiałów merytorycznych na polecenie centrali Naturhouse.
METEOR MAŁGORZATA DORYŃ - 2016-05-06 - Kalisz (wielkopolskie)
Gotowanie, układanie karty, zamawianie towarów
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA POLESKI - 2016-05-23 - Kraków (małopolskie)
szycie na stebnówce i dwuigłówce
Faltex sp. z o.o. - 2018-07-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wyrabianie pizzy, przygotowywanie posiłków, kuchnia polsko-włoska.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Kraków (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Nauka udzielania informacji z zakresu kierunku zwiedzania i inne
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)