KUCHARZ-PIZZERMAN Gdańsk oferta pracy 1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
Data publikacji: 2016-09-26
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: 1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-034 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 40 godzin tygodniowo
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2016
Data zakończenia pracy: 04.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, minimum rok doświadczenia jako kucharz, znajomość kuchni włoskiej, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce pracy: Gdańsk Jasień. Kontakt telefoniczny: 502-628-152
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
NIEBOROWSKA 49/16, 80-034 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: NIEBOROWSKA
Numer budynku pracodawcy: 49
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
roboty ziemne przy budowie dróg
Zakład Usługowy"Marzyński" Marek Marzyński - 2018-06-20 - Wilkowyja (wielkopolskie)
-
Zespół Szkół z Oddziałami Integracyjnymi w Łomnicy - 2016-08-25 - Łomnica (dolnośląskie)
obsługa magazynu.......
OPTIMA RECYKLING SP. Z O.O. - 2016-07-22 - Gąsawy Rządowe (mazowieckie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
Zakres obowiązków wg. stanowiska, wymagania: doświadczenie, praca od poniedziałku do piątku, kontakt telefoniczny z pracodawcą tel. 787 123 410
Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń - 2016-04-06 - Wołów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z charakterem stanowiska pracy
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-01-27 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
sporządzanie potraw gorących, sporządzanie wyrobów garmażeryjnych, dekorowanie i wydawanie sporządzonych potraw. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
Wena Sport Factory Spółka Jawna M. Kaczmarek, S. Rybka - 2016-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Lepienie pierogów, sprzedaż w sklepie mięsno - wędliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 2000zł, w kolejnych większe +premia zależna od obrotu firmy (od 200 zł) Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem w oparciu o gramaturę i recepturę przeznaczoną dla dzieci w wieku od 1 do 3 lat. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ŻŁOBEK MIEJSKI w Bielsku-Białej - 2016-04-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wprowadzanie karty menu dań kuchni mołdawskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Częstochowa (śląskie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukraińskiej / gruzińskiej, tworzenie kart menu (wprowadzanie nowych dań), przygotowanie potraw, znajomość zasad dot. żywności.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
Miejsce wykonywania stażu Stradunia.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Stradunia (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
DOM DZIECKA - 2017-08-07 - Kalisz (wielkopolskie)
Przyrządzanie kanapek, wypiekanie kanapek, produkcja potraw, utrzymanie czystości
Izabela Kuzimowicz - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. rok na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzegania przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE MIN. 1 ROK;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 888254607
SKLEP WIELOBRANŻOWY ALEX KACZMAREK AGNIESZKA - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2017-02-10 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA - 2016-06-07 - Chełm (lubelskie)