KUCHARZ - STAŻ Stradunia oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - STAŻ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Miejsce wykonywania stażu Stradunia.
Data publikacji: 2017-02-23
Lokalizacja: Stradunia (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Stradunia, powiat: krapkowicki, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: Miejsce wykonywania stażu Stradunia.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - STAŻ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stradunia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1A, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 23.02.2017
Oferta pracy ważna do: 22.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-08-23 - Łapy (podlaskie)
przygotowanie posiłków dla gości oraz a le carte w restauracji
Hotel i Restauracja "AURORA" Sp. z o.o. - 2016-01-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie wyrobów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puchaczów (lubelskie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: brak wymagań; Zakres obowiązków: Praca w charakterze pizzermana; umowa zlecenie; praca w godz. 13:00-22:00 na 1/2 et.; miejsce pracy: Gliwice;
Stara Chata Dawid Jakubowski - 2017-02-23 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe, produkcjia i obróbka mięs, przygotowanie potraw a la cart.
NA BULWARACH Maria Komisarczyk - 2018-08-30 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań bezmięsnych wg receptur; dbanie o standardy marki; obsługa pieca, kuchenki, blendera, wyciskarki do soków.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Nowe Miasto nad Pilicą (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
RESTAURACJA PIZZERIA VALENTINO Piotr Sznabel - 2016-05-19 - Bełchatów (łódzkie)
Zgodny, praca w Białym Borze
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Biały Bór (kujawsko-pomorskie)
obsługa kienta, przygotowanie potraw z półproduktów
F.H.U.P. Księżyc Marek - 2017-08-18 - Krzeszowice (małopolskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2018-08-28 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji i gości hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie śniadań oraz obsługa wesel;
JEDLINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
Usługi ogólnobudowlane;Dowóz materiałów.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Budzyń (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów zgodnych z kartą dań lokalu z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Proponowanie nowej oferty gastronomicznej i wykonywanie stylizacji dań do ich fotografii, co w konsekwencji wykorzystywane będzie w celach marketingowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Częstochowa (śląskie)
obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Sztum (pomorskie)
gotowanie posiłków
JACEK ZAJĄC HANDEL , GASTRONOMIA, CATERING - 2018-03-29 - Kłodzko (dolnośląskie)
Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie: • Przygotowanie planów produkcyjnych krótko i długoterminowych• Monitorowanie realizacji planów produkcyjnych• Zapewnianie dostępności materiałów niezbędnych do produkcji• Planowanie i optymalizacja stanów magazynowych wyrobów• Przewidywanie zagrożeń w realizowaniu planów produkcyjnych• Nadzór nad terminowością realizacji płatności• Kontakt z klientami, dostawcami, firmami zewnętrznymi - rozwiązywanie kwestii spornych• Udział w tworzeniu i wdrażaniu nowych procesów usprawniających• Ścisła współpraca z Kierownikiem Produkcji, Mistrzami i Brygadzistami oraz Zaopatrzeniem• Współudział w rozwijaniu systemu ERP
Adecco Staffing Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
Księżycowy Dworek Teresa Tyczyńska Bar Magnes - 2016-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2018-04-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Mszczonów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)