KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2017-05-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej,
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2017
Oferta pracy ważna do: 13.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-12-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kuchnia Polska
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-12-13 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Stacja Sprzedaży Paliw EKO-TANK Spółka jawna - 2017-06-22 - Słubice (lubuskie)
doświadczenie w zawodzie;miejsce pracy: teren kraju
ENERGETYK ENERGY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Trzciel (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, WIEDZA O KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGOSTAWKA ZA GODZINĘ 15,00 ZŁPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00, PRACA W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharzpraca na zmiany w godz. 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Kucharz - dostawca
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchosławice (małopolskie)
Sporządzenie potraw dla klienta, posługiwanie się urządzeniami-maszynami do przygotowania potraw oraz napojów, przygotowanie pizzy, deserów, obróbka wstępna surowców, posprzątanie stanowiska [racy po przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
1.Sporządzanie potraw kuchni polskiej i włoskiej2.Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy3.Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "Północ" sp z o.o. w Kołobrzegu - 2016-02-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, tworzenie menu
"Jarnath-Hohenberg" Tomasz Jarnath, Szymon Hohenberg spółka cywilna - 2018-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie pieczywa tj. tortilli tureckiej i pity arabskiej, przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty u producentów krajów arabskich
MIDO Mahmoud Badawy - 2017-04-20 - Orońsko (mazowieckie)
praca na hali sprzedaży,tworzenie zamówień,zarządzania personelem,prowadzenie marketu wg standartów firmy
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-01-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
praca w Przychodni Specjalistycznej
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ PRZYCHODNI SPECJALISTYCZNYCH - 2016-04-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
w/g potrzeb
BÓ SPÓŁKA CYWILNA - 2016-02-16 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posiłków.
PPHU "LEMAR" JÓZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
wykształcenie bez znaczeniamoże być osoba do przyuczeniamile widziane prawo jazdy kat. B
KEWAŁS - BUD Sławomir Tomczak - 2017-04-19 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Staż dla osoby bezrobotnej do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 10:00 do 18:00 lub 8:00 do 16:00, w okresie półkoloni letnich tj. 26.06.2017r. do 27.07.2017r. od 7:30 do 15:30.Zapoznanie z dziećmi przyjętymi do Świetlicy, podziałem na grupy wg klas i wieku, poznanie środowiska rodzinnego dzieci,przygotowywanie sali świetlicowej do zajęć, prace porządkowe: sprzątanie sali, układanie gier, materiałów dydaktycznych, przygotowywanie pomocy plastycznych do prowadzenia zaplanowanych w danym dniu zajęć,zapoznanie się z poziomem wiedzy wychowanków, systematyczna kontrola prac domowych, pomoc w odrabianiu lekcji,zapoznanie z dokumentacją dotyczącą każdego dziecka tj. indywidualną kartą pobytu dziecka, miesięcznymi planami pracy opiekuńczo-wychowawczej, uczestniczenie w posiedzeniach ds. Okresowej Oceny Sytuacji Dziecka, przygotowywanie (we współpracy z wychowawcami) oraz organizowanie czasu wolnego dzieci: gry, zabawy, zajęcia specjalistyczne, sportowe, plastyczne i inne, dbałość o rozwój psychofizyczny dzieci,zapoznanie dzieci ze zwyczajami i tradycjami ludowymi naszego regionu, wycieczki do miejscowych zakładów pracy, wyrabianie kultury życia codziennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Kolbuszowa (podkarpackie)
wg stanowiskakuchnia ciepła, zimna, śniadania
MANSOR Monika Stala - 2018-03-29 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wykonywanie pizzy,dobry smak i poczucie estetyki dań
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-01-10 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Obróbka wstępna, gotowanie, pieczenie potraw i ciast oraz pizzy, mycie naczyń i sprzętu, obsługa urządzeń elektronicznych i gazowych.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
wg programu stażu, Staż Unijny RPO WŁ
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Łask (łódzkie)
przygotowanie posiłków serwowanych w lokalu, przyjmowanie zamówień i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie listy produktów potrzebnych na dzień następny, przestrzeganie obowiązujących procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lodówki i zamrażarki, sprawdzanie dat ważności produktów/półproduktów, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpoczęciem i zakończeniem pracy, codzienne dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM WG. OBOWIĄZUJĄCYCH NORM DLA DZIECI W WIEKU SZKOLNYM I PRZEDSZKOLNYM. NADZOROWANIE PRZEBIEGU PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH, PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POSIŁKÓW. PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE PRACY PRACOWNIKÓW KUCHNI.
Szkoła Podstawowa nr 1 w Polkowicach - 2017-01-30 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie dla poszczególnych grup wiekowych dzieci z obowiązującym jadłospisem. Przygotowywanie zamówień. Utrzymywanie porządku w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Pysznica (podkarpackie)