KUCHARZ Zawiercie oferta pracy Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 775 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standardów restauracji
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standardów restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 775 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 775 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.06.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVkontakt osobisty lub telefoniczny pod nr 731 983 769 w godz od 8:00 do 16:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Mrzygłodzka
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 18.06.2015
Oferta pracy ważna do: 11.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (śląskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALU
WANDA MAJ "MAJAMIX" - 2016-11-14 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej, między innymi falafel, samosa, masala chicken, chapati, naan, roti, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Michałowice (małopolskie)
WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWEPRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: osrodekwsparcia (at) interia.pl
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz- gotowanie przyrządzanie posiłków
P.P.U.H.REST S.J. - 2017-10-24 - Pszczew (lubuskie)
przygotowywani posiłków;wydawanie posiłków;utrzymywani czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych.Oczekiwania wobec kandydatów :wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze;doświadczenie zawodowe minimum 2 lata;obywatelstwo polskie;pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych;kandydat nie może być prawomocnie skazany za przestępstwa umyślne;stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na określonym stanowisku;sumienność i dokładność; mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.Wymagane dokumenty i oświadczenia:Kandydaci obowiązani są przedłożyć następujące dokumenty i oświadczenia:życiorys (CV);list motywacyjny;kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie;kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe;kserokopie innych dokumentów o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach;oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych, korzystaniu z pełni praw publicznych oraz o niekaralności za przestępstwa umyślne lub umyślne przestępstwa skarbowe.Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV, powinny być opatrzone klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883, z późn. zm.).Ofertę zawierającą wszystkie w/w dokumenty i oświadczenia należy składać na adres: Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP, ul. Narutowicza 4, 10-581 Olsztyn.Termin składania ofert upływa w dniu 23.09.2016 r.Kandydaci spełniający wymagania zostaną zakwalifikowani do rozmów kwalifikacyjnych.
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-09-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw - Karczma JANDURA.Równoważny system czasu pracy w godz. 10-22, peny etat, możliwość nadgodzin.
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Spółka Jawna - 2018-02-14 - Trześń (podkarpackie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MIRJAN S.C. Mirosław Plebanek,Anna Plebanek - 2018-06-14 - Radłów (małopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Sprzedaż Hurtowa Owoców i Warzyw - 2016-03-01 - Kościelna Wieś (wielkopolskie)
Branża hotelarska-przygotowywanie dań wg receptur i składników kuchni bałkańskiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-01-18 - Tczew (pomorskie)
obsługa wydawania potraw wraz z ich przgotowywaniem, obsługa cateringów; godz. pracy6-14, 11-19; kontakt osobisty z pracodawca w godz. 8-10
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2017-04-11 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracji, stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania: dokładność, odpowiedzialność, umiejętność szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiejętność pracy w zespole, sumienność i zaangażowanie, mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrzębia Góra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
- sprzątanie apartamentów po wyjeździe gości, czasami podczas pobytów (sprzątanie kuchni, łazienki, pokoju dziennego, sypialni)- dbanie o czystość części wspólnych (klatka schodowa, piwnica z częścią wypoczynkową)- dbanie o czystość części zewnętrznych (niewielki chodnik i plac)- współpraca z recepcją
Sport Investment Group Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
Start Travel Sp.z o.o. - 2015-11-23 - Dosłońce (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami.Praca w systemie zmianowym od 7-19 i 19-7.
Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna ZAJAZD LEŚNY Iga Niżnik - 2017-05-19 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)
kucharz w restauracji a la carte
ZAKŁAD ELEKTRYCZNY ZEG MARIUSZ SOWIŃSKI - 2016-01-11 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań i posiłków, praca w kuchni
MISTRAL CHOJNICE SPÓŁKA Z O.O. - 2018-07-10 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2017-02-10 - Nysa (opolskie)
- zmywanie, pieczenie, gotowanie, duszenie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Zblewo (pomorskie)
.
STOWARZYSZENIE NA RZECZ POMOCY OSOBOM NIEPEŁNOSPRAWNYM "SIEDLISKO" - 2016-04-19 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych dań, obsluga urządzeń i narzędzi kuchennych, właściwe przechowywanie surowców i posiłków, dbałość o prządek oraz przestrzeganie przepisów sanitarnychkuchnia polska i włoska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-02-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
zgodnie z zawodem
Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska - 2018-05-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw przy uzyciu oryginalnyc przypraw wg receptur indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Legionowo (mazowieckie)
1. Przygotowywanie potraw tradycyjnych kuchni ukraińskiej2. organizacja prsacy w kuchni3. Zarządzanie pracą pomocy kuchennejMiejsce pracy: Wrocław ul. NożowniczaKontakt z pracodawcą telefoniczny.Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-11-18 - Pszczółki (pomorskie)