KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ Dosłońce oferta pracy Start Travel Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2015-11-23
Lokalizacja: Dosłońce (małopolskie)
Pracodawca: Start Travel Sp.z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-222 Dosłońce 56, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dosłońce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
obsługa urzadzeń kuchennych, przyrządzanie posiłków, mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Start Travel Sp.z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Kapelanka 60, 30-347 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny, email
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Kapelanka
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.11.2015
Oferta pracy ważna do: 21.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, układanie spisu menu; przygotowywanie i obsługa cateringów, prowadzenie rozmów z klientami
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2017-04-03 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni przy przyrządzaniu dań obiadowych, utrzymywanie porządku na kuchni.
RESET ALKOHOLE BOGUSŁAW NAPORA - 2016-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu.Adres miejsca wykonywania pracy: JW1131 w Barczącej
Jednostka Wojskowa nr 1131 - 2017-02-03 - Barcząca (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2016-07-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej, polskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
wsparcie i analiza reklamacji, szacowanie kosztów napraw TV, nadzór nad centrum napraw TV
TPV Displays Polska sp. z o.o. - 2017-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Praca w kuchni, praca w godzinach 05.00-13.00
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-02-24 - Kraków (małopolskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Lubin (dolnośląskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, WYKONYWANIE ROŻNEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, CHIŃSKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBABÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, CHIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA KEBABÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz samodzielny
Janusz Kaleta Ringtrans (Obiady jak u Mamy) - 2018-02-23 - Cieszyn (śląskie)
Gotowanie w restauracji.
Jot-Ce Concept Sp zo.o - 2018-06-25 - Kuraszków (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE - 2016-10-24 - Łańcut (podkarpackie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- obróbka wstępna surowców ręczna i mechaniczna,- przygotowanie potraw do wydania gościom,- przyrządanie potraw kuchni polskiej,- tworzenie od podstaw całych dań znajdujących się w menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie z zajmowanym stanowiskiem pracy szczegóły do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTERTANK Sp. z o.o - 2017-02-22 - Królów (lubuskie)
przygotowywanie produktów do pizzy, przygotowywanie ciasta na pizze, wypiekanie, przygotowywanie sosów
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Gorzkowice (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, wykonywanie posiłków, obsługa klienta
Jacek Sośnica STREET-BAR P.H.U. - 2018-04-09 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
Usługi Pogrzebowe Sprzedaż Trumień Roman Barański - 2016-07-26 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie dań w restauracji
RESTAURACJA "ŚCINAWIANKA" - 2017-08-31 - Ścinawa (dolnośląskie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2018-03-08 - Gubin (lubuskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie potraw, mięs, zup, sałat, utrzymanie czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Młyny (podkarpackie)
PRACA PRZY OPAKOWAŃ Z TEKTURY FALISTEJ, KLEJENIE, PAKOWANIE, OWIJANIE, KONFEKCJONOWANIE.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Poledno (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2017-01-19 - Mielec (podkarpackie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu. Uczestniczenie w układaniu jadłospisów. Pobieranie i przechowywanie próbek z pożywienia. Wypełnia dokumentację oraz stosuje normy zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Dba o czystość i porządek w pomieszczeniach kuchennych. Przyjmowanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Głogów (dolnośląskie)