KUCHARZ Olsztynek oferta pracy Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, układanie spisu menu; przygotowywanie i obsługa cateringów, prowadzenie rozmów z klientami
Data publikacji: 2017-04-03
Lokalizacja: Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 26, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, układanie spisu menu; przygotowywanie i obsługa cateringów, prowadzenie rozmów z klientami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztynek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2017
Data zakończenia pracy: 02.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 26, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz/kucharka;
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztynek
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2017
Oferta pracy ważna do: 18.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-01 - Rożno-Parcele (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
Przedsiębiorstwo AWIX OIL Kończalski Andrzej - 2018-07-09 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie całodziennych posiłków, umiejętność gotowania, pieczenie ciast oraz zamawianie produktów do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca dwuzmianowa w godz. 7.00-22.00 od poniedziałku do niedzieli w Bestwince (grafik do ustalenia).
GASTRONOMIA Teresa Grzywa - 2016-06-20 - Bestwinka (śląskie)
- Prace ogólnobudowlane na terenie woj. Pomorskiego,- Montaż domów modułowych,- Pracodawca zapewnia transport z Tczewa i z powrotem,- Wynagrodzenie do uzgodnienia,- Kontakt telefoniczny 512-647-064
GRAND RAFAŁ LINK - 2016-05-10 - Lubiszewo Tczewskie (pomorskie)
przygotowywanie sal konsumpcyjnychwykonywanie czynności związanych z obsługą gościrozliczanie usług kelnerskich
Linter Tour S.A. - 2017-07-24 - Istebna (śląskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Głubczyce (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Siedlce (mazowieckie)
Brak danych.
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-11-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
zgodnie z oferta
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Usługowo - Rekreacyjne VICTORIA Danuta Mączyńska - 2016-12-15 - Końskie (świętokrzyskie)
Gotowanie w kuchni polskiej, wydawanie posiłków.
BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin, Ewa Bugdol - 2016-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
Umiejętność przyrządzania potraw orientalnych w wokach, zgodnie z procedurą HCCP.Miejsce pracy: lokale należące do Sky Marche
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2018-07-25 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowywanie potraw ,obsługa urządzeń kuchennych,obróbka wstępna warzyw ,ryb,mięs
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie śniadań, organizacja kuchni
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-06-02 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz wschodniej / ukraińska, rosyjska/.
GASTRO-FAZA Krzysztof Kamiński - 2016-02-24 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-10-09 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie potraw dań głównych oraz deserwów tradycyjnej kuchni peruwiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-03-15 - Pszczółki (pomorskie)
Zarządzanie zespołem pracowników, przygotowywanie potraw, planowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni, odpowiedzialność za planowanie zakupów, stanów magazynowych,
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o. - 2016-05-12 - Biedaczów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej, współpraca z zespołem, praca w godz. 5:00 - 13:00.
kontakt przez OHP - 2016-04-12 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Libiąż (małopolskie)
przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem klientów; obsługa imprez okolicznościowych
Jan Kończyk - 2017-11-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki), dbanie o czystość na kuchni
KROPKA DAWID KUREK - 2016-09-20 - Praszka (opolskie)
wg stanowiska, przepisy w j. wietnamskimumiejętność pracy w zespoe, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posiłków
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)