KUCHARZ-SPRZEDAWCA Libiąż oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
Data publikacji: 2017-04-13
Lokalizacja: Libiąż (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Libiąż, powiat: chrzanowski, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
dwie zmiany: 9-17, 14-22miejsce pracy: Libiąż lub Chrzanów
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Libiąż
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2017
Data zakończenia pracy: 17.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, średnie, doświadczenie zawodowe - nie wymagane, organizacja pracy, praca w grupie, obsługa kasy fiskalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
Słowackiego 8, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, skierowanie z PUP - subsydiowana oferta pracy adresowana do osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Chrzanów, będące od 30 r.ż.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chrzanów
Adres strony pracodawcy: www.kebabtaurus.pl
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.04.2017
Data dodania oferty pracy: 13.04.2017
Oferta pracy ważna do: 12.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Praca od 12:00 16:00 lub od 16:00 do 20:00.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, dań, przekąsek, deserów. Kierowanie zespołem ludzi, dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 12-20, 14-22.E-mail: rafal.ruchlewicz (at) onet.pl
Z&C Travel Rafał Ruchlewicz - 2016-12-14 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie podstawowych surowców, półproduktów, form sushi, przestrzeganie zasad japońskiej estetyki, komponowanie zestawów sushi, zamówienia oraz prowadzenie magazynu, organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobsługa imprez okolicznościowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Mały Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Kleopatra, Haitham Abouel-Fadl - 2018-04-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań serwowanych w restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Gostynin (mazowieckie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-03-20 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotwywanie potraw, sałatek, pizzy, serwowanie dań, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Tarnów (małopolskie)
Ustalanie jadłospisu, przygotowywanie posiłków dla dzieci, codzienne pobieranie próbek z przyrządzonych posiłków, prace związane z przygotowywaniem surowców, wydawanie posiłków, wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora
Zespół Szkół im. Adama Mickiewicza w Bielsku Podlaskim - 2017-07-03 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Samodzielna realizacja lub/i asystowanie przy sporządzaniu dań. Umiejętność pracy w systemie "a la carte". Dbałość o przestrzeganie norm BHP. Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.
kontakt przez OHP - 2018-01-15 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, włoskiej, greckiej, hiszpańskiej, polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego.Umowa o pracę na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2100,00 zł brutto
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2018-02-22 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
koordynacja zespołem, zarzadzanie, przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakościai towarem, pilnowanie porządku i higieny. Wynagrodzenie 3000 zł plus premia. Wymagane wykształcenie zawodowe i doświadczenie w zawodzie. Mozliwość zakwaterowania.
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2017-01-20 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Różan (mazowieckie)
wykonywanie prac kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wisła (śląskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-02-01 - Żelków (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, kebabów, słatekoobsługa klienta, utrzymywanie lokalu w czystości
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Barwice (zachodniopomorskie)
Kucharz
Zajazd "Pod Połoniną" Jadwiga Maciaszczyk Wetlina - 2018-03-14 - Wetlina (podkarpackie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-09 - Tczew (pomorskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-10-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Łódź (łódzkie)
Praca w hotelu, przygotowywanie dań, zestawów dla grup konferencyjnych i klientów indywidualnych. Wymagana praktyka
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2018-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Rzeszów (podkarpackie)