KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchnia polska
Data publikacji: 2015-12-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2013
Data zakończenia pracy: 14.12.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Profil działalności pracodawcy: Cukiernia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.12.2015
Data dodania oferty pracy: 01.04.2014
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2014
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2013
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
1.Obsługa Ruchu Turystycznego 2. EURO-TRADE s.c. Hubert Zając 3. AGRO TEAM s.c. Hubert Zając 4. TECH-SERWIS s.c. H. Zają - 2017-02-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
- zakupy produktów spożywczych- sporządzanie jadłospisu zgodnie z ofertą dla dzieci 7-15 lat- gotowanie obiadów dla 100 osób- dbanie o czystość w miejscu pracy- liczba godzin w tygodniu 30-40- godziny pracy 6-14
Spółka Oświatowa "SCHOLASTICUS" Sp. z o. o. - 2019-04-25 - Łódź (łódzkie)
sporządaznie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wisła (śląskie)
wg stanowiska
RAJPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-03 - Sitno (zachodniopomorskie)
Wsparcie działa controllingu. Raportowanie, budżetowanie, kontakt z klientem w j. angielskim.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
ZMYWANIE NACZYŃ
kontakt przez OHP - 2016-07-25 - Malbork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA NA KUCHNI
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2018-08-28 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie, przygotowanie i podanie posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bikówek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów. Dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Rozmieszczanie produktów na regałach z zachowaniem zasad statyki, obsługa wózków widłowych i innego sprzętu magazynowego, konserwowanie i zasilanie akumuylatorów, odbiór wyrobu gotowego produkcji. System 4-brygadowy. Umowa o pracę tymczasową na 18 miesięcy
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie i układanie towaru na magazynie.
PRO-MAR Krzysztof Mariański - 2018-09-06 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Siedlce (mazowieckie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-07-03 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2016-02-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
Oferta dla osób powyżej 45 roku życia. Gotowanie w jadłodajni, umiejetność smażenia pieczenia potraw, lepienia pierogów. Praca w godz 07:00-15:00, 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Łódź (łódzkie)
- dostarczanie materiałów na halę produkcyjną,- załadunek i rozładunek,- przygotowywanie towarów do wysyłki, - skanowanie palet.
"TRENKWALDER & PARTNER" SP. Z O.O. SKIERNIEWICE - 2019-05-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowanie posiłków wg standardów obowiązujących w firmieumowa zlecenie/umowa o pracę
Tekla Bar & Restauracja Jarosław Stochmal - 2016-05-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Wymagane doświadczenie.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2017-04-20 - Rudy (śląskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2018-06-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar "El Jot" - 2017-11-03 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybor sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalania wzorca doprawiania i czasu przygotowywaniea występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną ymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielania unfiormacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowwiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygototwywane potrawy. Dyspozycyjność w godz.: 10:00-15:00, około 100 godzin pracy miesięcznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, racjonalne gospodarowanie towarami, dbałość o jakość wydawanych potraw, dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-12 - Wyszków (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z zamówieniem klienta.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Suwałki (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Karsk (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
gotowanie, przygotowanie pizzy, makaronów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)