KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 13,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wybor sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalania wzorca doprawiania i czasu przygotowywaniea wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 ymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielania unfiormacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowwiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygototwywane potrawy. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 10:00-15:00, oko艂o 100 godzin pracy miesi臋cznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Data publikacji: 2018-09-20
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wybor sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalania wzorca doprawiania i czasu przygotowywaniea wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 ymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielania unfiormacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowwiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygototwywane potrawy. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 10:00-15:00, oko艂o 100 godzin pracy miesi臋cznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/godz., 100 godzin
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 13,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie og贸lne, sta偶 pracy - min. miesi膮c na danym stanowisku, pracownik ten powinien cechowa膰 si臋: podzielno艣ci膮 uwagi, dok艂adno艣ci膮, samodzielno艣ci膮, umiej臋tno艣ci膮 pracy z innymi wsp贸艂pracownikami, sprawno艣膰 fizyczna, ksi膮偶eczka zdrowia aktualna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 11.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw
Zak艂ady Mi臋sne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2016-06-07 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
Sprzeda偶 Hurtowa Owoc贸w i Warzyw - 2016-03-01 - Ko艣cielna Wie艣 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i europejskiej, obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Wytwarzanie wyrob贸w garma偶eryjnych rybnych. Wdra偶anie nowych receptur kuchni kazachskiej.
PH KREWETKA Wojciech Millack - 2016-06-07 - Gda艅sk (pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem.Okres pr贸bny 3-mce z mo偶liwoscia przed艂u偶enia
SPI呕ARNIA Restauracja Pokoje Go艣cinne - 2016-10-24 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strza艂kowo (wielkopolskie)
praca w nale艣nikarni
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2016-05-24 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu- dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy- obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2018-06-20 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej szczeg贸lnie wietnamskiej i tajskiej;Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Zachodnia 20/35;Praca w godzinach 9:00-17:00;P贸藕niej mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Nie mniej niz 20 h/ miesi膮c;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, sur贸wek, robienie sos贸w, napoi i innych produkt贸w znajduj膮cych si臋 w karcie, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw wg przepis贸w w j臋zyku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
Hanna Wa艣niowska "Bar S艂oneczko" - 2017-06-07 - Bielawy (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posi艂k贸w.
PPHU "LEMAR" J脫ZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
gotowanie potraw
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2016-11-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie miejsca pracy, wydawanie posi艂k贸w, przygotowanie posi艂k贸w
SP脫艁KA CYWILNA RACZY艃SCY HALINA SZYMIEC-RACZY艃SKA, MARIUSZ RACZY艃SKI PHU "SPAR" - 2017-06-07 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowyanie potraw i napoj贸w w barze wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
F.H.U. HOTEL G脫RSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-01-07 - Wieliczka (ma艂opolskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukrai艅skiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, - przygotowywanie deser贸w, - przygotowywanie sa艂atek, - krojenie i obieranie warzyw, owoc贸w, - dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, - zarz膮dzanie. Od 75 godzin pracy w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie sushi - do przyuczenia
Art HG Hanna G艂贸wczyk - 2016-09-21 - Bytom (艣l膮skie)
samodzielnie sprz膮dzanie potraw, napoj贸w, wyrob贸w garma偶eryjnych, ciast , deser贸w, dba艂o艣c o wysok膮 jako艣膰 i estetyk臋 przygotowanych i wydawanych posi艂k贸w
Poczta polska Centrum Infrastruktury Oddzia艂 Regionalny O艣rodek MAURITIUS - 2016-06-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty i w ramach imprez okoliczno艣ciowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - S艂upia (艂贸dzkie)
praca przy elewacji
Firma Budowlano-Remontowa Krzysztof Pachucki - 2016-05-30 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Tokarz w metalu /艣lusarz
"D殴WIGSERWIS" JERZY EJMA WA艁CZ - 2016-08-30 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)