KUCHARZ Sk臋pe oferta pracy F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: .
Data publikacji: 2017-04-27
Lokalizacja: Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 15, 87-630 Sk臋pe, powiat: lipnowski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: .
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sk臋pe
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lipnowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sk臋pe
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.05.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie w pracy mile widziane.
Nazwa pracodawcy: F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lipnie
Adres pracodawcy:
Warszawska 15, 87-630 Sk臋pe, powiat: lipnowski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: lipnowski
Gmina pracodawcy: Sk臋pe
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sk臋pe
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia i hotelarstwo
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lipnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kierowca autobusu, przew贸z pasa偶er贸w
"KURIER" s.c. Jankowscy, Tadeusz Jankowski, Zbigniew Jankowski - 2016-04-13 - Knyszyn (podlaskie)
obr贸bka surowca, wykonanie da艅 obiadowych i pizzy, da艅 fast food, zabezpieczenie 偶ywno艣ci, realizacja zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Tczew (pomorskie)
Praca w Pizzerii w Stalowej Woli i w Nisku. Mile widziane do艣wiadczenie.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szcz臋szek - 2016-08-02 - Nisko (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w lokalu, dbsanie o czysto艣膰 i porzadek na stanoiwsku pracy. Miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskie Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny.Oferta w sali:G
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
zg. ze z艂ozonym wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Byt贸w (pomorskie)
umiej臋tno艣膰 samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w na bankiety, specjalistycznych diet, dyspozycyjno艣膰
O艣rodek Wczasowo-Rehabilitacyjny "ARKA" - 2016-05-09 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Gorlice (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
O艣rodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowro艅ski - 2016-03-11 - Krynica Morska (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca w firmie rozwijaj膮cej na polskim rynku, idea zdrowego 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni mi臋dzynarodowej. Pracodawca poszukuje r贸wnie偶 kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykszta艂cenie: Zawodowe jako kucharzDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje si臋 dania a`la cartZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiej膮ca pracowa膰 w zespole, pod presj膮 czasu, jak r贸wnie偶 wsp贸艂pracowa膰 z go艣膰mi hotelowymi,- osoba schludna, dok艂adna, kreatywna, zajmuj膮ca si臋 gotowaniem z pasj膮,- osoba posiadaj膮ca wiedz臋 dot. funkcjonowania kuchni zar贸wno pod wzgl臋dem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sj枚loftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
sprzeda偶 , obs艂uga kasy fiskalnej, terminalu p艂atniczego
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Ustka (pomorskie)
gotowanie
PHU " HURT-DETAL" ROBERT 艁UCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2017-04-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, nadz贸r i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/orientalnej, kalkulacja cen potraw
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2018-04-17 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw, da艅, przek膮sek, ciast, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie potraw zimnych i goracych w restauracjach, , przygotowywanie listy zakupow dla kuchni, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menu restauracji /optymalizacja food cost-u
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, wsp贸艂praca z szefem kuchni, nadz贸r nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2016-01-11 - Konrad贸w (opolskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w w barze mlecznym,-Praca zmianowa mi臋dzy 7 a 18
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Tczew (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-03-14 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty da艅.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Nysa (opolskie)
prace gastronomiczne
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii w Waniorowie - 2018-07-11 - Waniorowo (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Jedli艅sk (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast food.Praca co drugi dzie艅 w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Male艅ka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Sp贸艂ka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
krojenie kebaba, wypiek pizzy, przygotowywanie sa艂atek, sos贸w.
Monika Paw D枚ner Peyman - 2018-08-23 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)