KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI Krynica-Zdrój oferta pracy Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bulwary Dietla 12, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Bulwary Dietla 12, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Bulwary Dietla
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: prowadzenie kawiarni
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 31.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie potraw dla klientów OW Kormoran-bufety szwedzkie+a'la carte; praca w godz. 6-10, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą wgodz. 9-15; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850zł
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-07-15 - Rowy (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Wojnowo (lubuskie)
Pomoc w przygotowywaniu codziennej produkcji posiłków,: obieranie warzyw, mycie i ogólne prace porządkowe na kuchni. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Borowa (dolnośląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek i deserów.
Hotele Gorzelanny sp. z o.o sp. komandytowa - 2015-11-27 - Jarnołtówek (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy "STOCZNIOWIEC" w Gdańsku - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-11-14 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Poznań (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe gastronimiczne, chęć do pracy, restauracja czynna od 10 do 23
BENITTO s.c. - 2017-03-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-
"RESTAURACJA I HOTEL STARKA K.I.M. CEBULA" SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-12 - Opole (opolskie)
przyrządzanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów,przedszkolakow, wydawanie posi.ków, sprzatanie kuchni i stołowki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rozkopaczew (lubelskie)
Praca w ośrodku wypoczynkowym, przygotowywanie posiłków
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-05-11 - Grotniki (łódzkie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posiłków.
PPHU "LEMAR" JÓZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych, w godz. 6-14/7-15, najpierw na okres próbny na 3 m-ce, potem na czas określony na 1 rok,
Spółdzielnia Socjalna Usługowo-Handlowo-Produkcyjna "Opole" - 2017-11-07 - Opole (opolskie)
Samodzielny kucharz w szkole
PIOTR SZCZUTKOWSKI PLIMOT - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, praca na 1/2 etatu, na dwie zmainy 12:00-16:00, 16:00-20:00, umowa na czas nieokreślony, miejsce wykonywania pracy, Wrocław ulica 9 Maja
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-03-14 - Krępsko (wielkopolskie)
wypiek pieczywa półcukierniczego
Piekarnia "WITONIA" s.c. Iwona Jędrzejczak, Justyna Jędrzejczak - 2016-12-19 - Witonia (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, itp.).
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2017-06-27 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,pomoc w kuchni
Zajazd w Białej Karina Furman,Jacek Heinrich Sp.J - 2018-06-05 - Biała Wieś (wielkopolskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz kalkulacja posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowywanie jadłospisu, zabezpieczenia żywności.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, miejsce pracy Hotel Elbląg Restauracha "Dom Królów"
Wiwaldi Junior Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2017-07-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca fizyczna - gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Starogard Gdański (pomorskie)
ewidencja faktur kosztowych i wyciągów bankowych
"KATOLIK GROUP" SP. Z O.O. - 2017-09-18 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie potraw,przestrzeganie zasad higieny i porządku w kuchni
Hotel Wierchomla SKI & SPA RESORT "Dwie Doliny Muszyna-Wierchomla" sp. z o.o. - 2016-11-18 - Wierchomla Mała (małopolskie)