KUCHARZ Mielno oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 080 PLN
Zakres obowiązków: 1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
Data publikacji: 2016-09-26
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spokojna 1, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 080 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 080 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy 2 lata, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz,
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Spokojna 1, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawcą: osobiście, telefonicznie ( 94 3189279)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Adres strony pracodawcy: www.dps.mielno.ibip.pl/
Ulica pracodawcy: Spokojna
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób w podeszłym wieku i osób niepełnosprawnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2016
Oferta pracy ważna do: 26.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Jadłospisy dekadowe.
Przedszkole Miejskie Nr 86 - 2017-05-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, przystawek, kanapek.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Ustawianie maszyn produkcyjnych. Praca trzyzmianowa od poniedziałku do soboty (niedziele dla chętnych) w Bielsku-Białej.
CM CNC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
- Szkolenie w zakresie BHP i Ppoż.,- Zapoznanie się z organizacja pracy,- Metkowanie towaru,- Wykładanie towaru na półki.- Obsługa klientów,- Zamawianie towaru,- Przyjmowanie towaru,- Obsługa kasy fiskalnej,- Dbanie o czystość i porządek w sklepie.Staż w godzinach 6.00-14.00 oraz 12.00-20.00 -do uzgodnienia(Mazowsze 2018)
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Bodzanów (mazowieckie)
- Rozładunek i załadunek towarów, - Obsługa rampy mobilnej, - Wystawianie dokumentów transportowych, - Sprawdzanie zgodności ilościowej i asortymentowej przyjmowanych komponentów z dokumentami przewozowymi, - Przeprowadzanie wstepnej kontroli jakościowej, - Prowadzenie ewidencji materiałów będących na stanie w magazynie. Praca trzyzmianowa w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Umowa o pracę na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Pietrzykowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
Do głównych obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało m.in.:• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem• Delegowanie zadań• Współpraca z kadrą kierowniczą• Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni• Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higieny ISO HCCAP
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-07-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2015-09-28 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
OPS Dzielnicy Praga Południe m. st. Warszawy - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-06-25 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Sopot (pomorskie)
WYSZUKIWANIE ZLECEŃ TRANSPORTOWYCH, SPORZĄDZANIE I KOMPLETOWANIE DOKUMENTÓW TRANSPORTOWYCH
TRANSPORT SPEDYCJA EDO TRANS SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-30 - Żyraków (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2017-07-14 - Kamień Śląski (opolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień, zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
- przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Kościerzyna (pomorskie)
wykonywanie prac związanych z przygotowaniem potraw oraz dań pod zamówienia konsumenta
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej, przygotowywanei zbiorowego żywienia: posiłki dla dzieci. Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy 6.00-14.00, 14.00-22.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2015-12-12 - Rędziny (śląskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
realizacja planów produkcyjnychmontaż elementów
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań i menu, kontakt z pracownikami i pracodawcą pochodzenia wietnamskigo, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;- wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów mięsnych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,-poługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych uządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)