KUCHARZ A LA` CARTE Brevik oferta pracy Restaurant Sjöloftet
Stanowisko: KUCHARZ A LA` CARTE
Wynagrodzenie: od 180 NOK
Zakres obowiązków: Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Data publikacji: 2017-12-12
Lokalizacja: Brevik ()
Pracodawca: Restaurant Sjöloftet
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Storgata 6, Brevik, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 180 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ A LA` CARTE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brevik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Zawód: kucharz*
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 180 NOK/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Zakwaterowanie: Pracodawca zapewnia zakwaterowanie niedaleko restauracji płatne w wysokości 3500 NOK / miesięcznie
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wysokość pensji brutto: 180 NOK/godzinęWymiar czasu pracy: Umowa na pełen etat, czas nieokreślony. Sezon letni: na okres maj/czerwiec – sierpień/wrzesień 2018 r150-170 godz./mieś. Praca na zmiany, również wieczorem i w weekendyRozpoczęcie:Styczeń / luty 2018 r. – do uzgodnieniaSezon letni: maj/czerwiec 2018 r.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Nazwa pracodawcy: Restaurant Sjöloftet
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
kristian (at) sjoloftet.com oraz do wiadomości do WUP Gdańsk na adres:e_staniewicz (at) wup.gdansk.pl W tytule maila proszę wpisać „A la carte Chef Sjöloftet full-time” lub „A la carte Chef Sjöloftet - summer season” w zależności od okresu pracy.
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV ze zdjęciem + list motywacyjny + zdjęcia przygotowywanych potraw i co najmniej 2 referencje od poprzednich pracodawców
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: drogą elektoniczną e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.sjoloftet.no
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja Sjoloftet jest rodzinną restauracją powstałą w 1983 roku, w wyjątkowej lokalizacji, na portowym nabrzeżu w porcie Brevik. W restauracji serwuje się pizzę podaną na kruchym spodzie pieczonym we własnej piekarni, jak i międzynarodowe potrawy à la carte takie jak; pasty, dania z grilla, owoce morza. Oferują również dania na wynos oraz catering. Restauracja posiada sale bankietowe, konferencyjne, miejsca na zewnątrz oraz pub. Posiada również własną przystań, kiosk, bar z lodami oraz dwa pokoje hotelowe. Brevik jest pięknym małym miasteczkiem położonym 160 km na południowy zachód od stolicy Norwegii Oslo.Restauracja zatrudnia czterech kucharzy na stale i dwóch kucharzy dodatkowo w sezonie letnim.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Więcej informacji o stanowisku pracy udzielają:Kristian Bull-Varn
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.12.2017
Data dodania oferty pracy: 12.12.2017
Oferta pracy ważna do: 01.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żywiec (śląskie)
Przedstawianie ofert firmy, dbałość o wizerunek firmy, wyjazdy na tereny Bloku wschodniego (w tym Ukraina, Białoruś, Rosja), przygotowanie ofert handlowych, nazdór nad realizacją kontraktów i dokumentacją, podpisywanie umów z klientami (w języku polskim i rosyjskim).
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej; komponowanie menu; kontakt z dostawcami - zaopatrzenie z Indii. Kontakt z zespołem hinduskojęzycznym.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)
PRZYRZĄDZANIE DAŃ, GOTOWANIE KUCHNI SATROPOLSKIEJWYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 1 ROK
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-01-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w restauracji.
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
Wspomaganie dziecka z orzeczeniem
ZESPÓŁ SZKÓŁ W PRZEDMOŚCIU - 2016-09-06 - Przedmoście (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Drohiczyn (podlaskie)
według stanowiska
MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACIÓŁ" - 2015-12-11 - Węgrzce (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-06-22 - Chojnice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia
"PRZYSTAŃ U KAPITANA" - 2016-03-24 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRACE ARCHIWIZACYJNEBEZ DEKLARACJI ZATRUDNIENIA PO STAŻU
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
pieczenie potraw i ciast
FOX-TRAVEL F.H.U. - MACIEJ ZIELIŃSKI - 2016-07-28 - Daniszew (wielkopolskie)
Gotowanie dla 100 osób, jeden posiłek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprzątanie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta, zamawianie surowców do produkcji kebabów oraz innych posiłków oferowanych przez bar
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z.O.O - 2016-04-25 - Opoczno (łódzkie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-11-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
dwie zmiany 7.00 - 19.00 19.00 - 7.00
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-03-10 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-07-19 - Ksawerów (łódzkie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży usportowionej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; część podopiecznych to osoby z Ukrainy w ramach rządowego programu adaptacyjnego w związku z czym wskazana jest znajomość języka rosyjskiego i ukraińskiego w stopniu komunikatywnym
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Rybaki (warmińsko-mazurskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-08-26 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potrwa od surowca, praca ok. 7 godzin dziennie w godz. 10-17
"PELIKAN" Julian Marcichów, Christof Poczkaj S.C. - 2017-11-10 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, praca na 1/2 etatu, na dwie zmainy 12:00-16:00, 16:00-20:00, umowa na czas nieokreślony, miejsce wykonywania pracy, Wrocław ulica 9 Maja
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
LEK-POL Leszek Famulok - 2017-04-04 - Pszczyna (śląskie)