KUCHARZ Rydułtowy oferta pracy Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Rydułtowy (śląskie)
Pracodawca: Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pietrzkowicka 26, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do piątku w gdzinach od 7.00 do 15.00. Kontakt telefoniczny z pracodawca lub CV można wysyłać na adres e-mail.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Data zakończenia pracy: 15.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Pietrzkowicka 26, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Rydułtowy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rydułtowy
Ulica pracodawcy: Pietrzkowicka
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy: Produkcja wędlin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-04-18 - Lubin (dolnośląskie)
Opieka nad pacjentami
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2016-01-15 - Radomsko (łódzkie)
przygotowanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy.
GASTAMO JOB SERVICE KAMIL KMIECIK - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
-
I.M. BUD Ireneusz Mruk - 2016-03-04 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w "Bar Stary" Wrocław ul. Bystrzycka 69c. Wynagrodzenie na okresie próbnym 1750zł.Kontakt kandydatów z pracodawcą tel. 788 153 315.Oferta dostępna w sali G.
PA-MA Jolanta Kaczyńska - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-08-29 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
wykonywanie zbrojeń
ZAKŁAD USŁUG REMONTOWO-MONTAŻOWYCH REMAK WINCENTY I ANNA KALOCIŃSCY SP.J. - 2016-09-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca w pizzerni
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Żary (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"HANDEL i USŁUGI" WIOLETTA BIELICKA - 2016-06-28 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
Do zakresu obowiązków będzie należało przygotowanie potraw kuchni włoskiej (pizzy, makaronów, mięsa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Obsługa klientów - wystawianie faktur, znajomość branży meblowej, obsługa komputera
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Bralin (wielkopolskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Powidz (wielkopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Czynności pomocnicze na kuchni
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-07-14 - Łódź (łódzkie)
Rozładunek i załadunek samochodów wózkiem widłowym; bieżąca obsługa magazynu; ewidencjonowanie towaru w systemie magazynowym.
PPHU WIST M.Starczewski, S.Stempniewski - 2016-12-14 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolnośląskie)
KUCHARZ
F.H.U Malibu Z. i M. Niedbalec Spółka Jawna - 2018-04-09 - Brzeźnica (podkarpackie)
Gotownie w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2016-04-11 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-05-14 - Gliwice (śląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
"RESTAURACJA SĄDECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2018-02-18 - Syrynia (śląskie)